Σημαντική αποχώρηση από το «Έλα στη θέση μου»: Ποια πρωταγωνίστρια μετακομίζει στο Epsilon;

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 71 – Γ Κύκλος

Ο Χαλέ στέλνει τους ανθρώπους του να απαγάγουν την Φαίη, ενώ η Ρενάτα μαζί με τον Γιαν και την Μίκα προσπαθούν να βρουν με ποιον τρόπο θα ανασυνταχτεί η εταιρία και θα ξεκινήσει μία νέα εποχή για τη Sofo.

Ο Λεωνίδας απογοητεύεται από την κίνηση της Φλωρέτας να βοηθήσει τον DS να διαφύγει, ενώ η Σύλβια προσπαθεί να βάλει στο χέρι τα κλειδιά του σπιτιού του Αντρέα προκειμένου να βοηθήσει τον Αχιλλέα να πάρει το υλικό της Βασιλίνας.

Η Αιμιλία αντιλαμβάνεται ότι οι μετοχές του Βλάση έχουν κάνει φτερά και ο Αντρέας κάνει στον Γιαν μία πολύ δελεαστική πρόταση.

Δείτε ακόμα: Η Επιστροφή – Περιλήψεις Επεισοδίων 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 72 – Γ Κύκλος

Ο Βλάσης δέχεται πιέσεις από την Αιμιλία σχετικά με τις μετοχές του. Η Ρενάτα και η Μίκα έχουν πέσει με τα μούτρα στα έγγραφα της Sofo για να βρουν μια λύση, την ίδια στιγμή που ο Γιαν δέχεται μια πρόταση από τον Αντρέα που θα τον βάλει σε μεγάλο δίλημμα.

Αιμιλία, Αχιλλέας και Λεωνίδας σοκάρονται από τις αποκαλύψεις του Βλάση, ο οποίος είναι αποφασισμένος να υποστηρίξει τις αποφάσεις του μέχρι τέλους.

Ο Ζούβας ψάχνει τα στοιχεία που θ’ αθωώσουν τον Αχιλλέα, αλλά αντί γι’ αυτό πέφτει πάνω στην Φλωρέτα και σε μια έκπληξη που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Ισμήνη δέχεται μια απρόσμενη πρόσκληση που θα τη βάλει σε σκέψεις και ο Μίμης αναρωτιέται αν πρέπει να δεχτεί την πρόταση της Μπρακ…

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 73 – Γ Κύκλος

Ο Γιαν βάζει μπροστά το σχέδιό του για να σώσει τη Sofo και θέλει για σύμμαχό του την Ρενάτα. Ο Αντρέας δεν παίρνει πολύ ψύχραιμα το ότι χάνει μέσα από τα χέρια του τη θέση του προέδρου.

Δείτε ακόμα: Το Τατουάζ Βκύκλος: Περιλήψεις Επεισοδίων 129-130-131-132-133-134

Ο Βλάσης κρύβει από την Μίκα την αλήθεια για την απαγωγή, αλλά και για το φιλί της Φαίης, η οποία επιμένει να τον ξαναδεί για να μιλήσουν για τον Αντρέα. Ο Αχιλλέας ψάχνει εναγωνίως τον DS με τη βοήθεια του Ζούβα, αλλά ο χάκερ καταφεύγει στο σπίτι του Αντρέα, όπου αποτρέπει την «απόδραση» της Φλωρέτας.

Ο Λουκάς ανακοινώνει στην παρέα της αυλής μια σημαντική του απόφασή. Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης επισκέπτεται την Φαίη και η Μίκα τον βρίσκει… στα νύχια της πρώην του.

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 74 – Γ Κύκλος

Ο Αντρέας καταρρέει και ο Δαμιανός σπεύδει να τον παρηγορήσει, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται υπέρ του. Ο Αχιλλέας πικάρεται πολύ από τη στάση της Ρενάτας, ενώ μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ισμήνη στο δείπνο που την καλεί ο Γιαν.

Η Σύλβια απογοητευμένη από τον πατέρα της αποφασίζει να κάνει την επανάστασή της απέναντι στο αντρικό φύλο, την ώρα που ο Λεωνίδας πάει να ζητήσει εξηγήσεις από την Φλωρέτα.

Ο Θοδωρής αναλαμβάνει χρέη νταντάς και διαπιστώνει πως το μωρό είναι άρρωστο. Η Μίκα βρίσκει την Φαίη και ανακαλύπτει τη βέρα της φορεμένη στο δάχτυλό της.

Έλα Στη Θέση Μου – Επεισόδιο 75 – Γ Κύκλος

Ο Λεωνίδας συναντά την Φλωρέτα προσπαθώντας να αποσπάσει εξηγήσεις, ενώ η Μίκα έρχεται αντιμέτωπη με την Φαίη και άλλο ένα κόλπο της.

Πώς θα αντιδράσει βλέποντας τη βέρα της στο χέρι της μεγαλύτερης εχθρού της; Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας συμμαχεί με τον Δαμιανό, που αναλαμβάνει να του φέρει πίσω τις κλεμμένες μετοχές του, η Αιμιλία όμως έχει τα δικά της σχέδια για να νικήσει τον Αντρέα.

Σχέδια που μπορούν να φτάσουν στα άκρα… Κι όσο η Ρενάτα δίνει την πρώτη της συνέντευξη ως επικεφαλής της Sofo, ο Αχιλλέας έρχεται να μαζέψει τα πράγματά του και τα… κομμάτια του.

Close