ELIF Επεισόδιο 165: Tι θα δούμε σήμερα ;Η Ελίφ ζητάει να πάει πίσω στη μητέρα της

Δευτέρα 29/7/19 – Επεισόδιο 381: Η Ελίφ είναι πολύ στεναχωρημένη επειδή δεν μπόρεσε να πάει στη Μελέκ. Φοβάται πως η Αρζού θα της κάνει κακό και τελικά η μικρούλα νιώθει έντονη αδιαθεσία. Η Ράμπια ψάχνει την Ελίφ παντού. Όταν η μικρή συνέρχεται πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπια και της λέει πως έχει βρει τη μνήμη της και εξηγεί όλη την ιστορία. Η Ράμπια ξαφνιάζεται και λυπάται όταν ακούει την ιστορία της. Ο Νετζντέτ μαθαίνει από τους άντρες του πως η Αρζού το έσκασε και καλεί τον Ερκούτ. Εκείνος του λέει πως τη βρήκε και την φέρνει πίσω.

Ο Νετζντέτ ανακουφίζεται. Όταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η Αρζού πήγε στο σπίτι της Μελέκ. Τότε έρχεται η αστυνομία και ο Ερκούτ κρύβει την Αρζού στην αποθήκη και της λέει να μείνει εκεί. Η Αρζού είναι έξαλλη αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν θέλει να πάει φυλακή. Ο Κενάν πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτάει αν υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με την αναζήτηση της Αρζού. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στη Μελέκ αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα για τις απειλές της Αρζού. Η Φεριντέ πιστεύει πως η Μελέκ κάνει λάθος, που δεν μίλησε στον Κενάν για την Αρζού.

Η Μελέκ όμως ενδιαφέρεται μόνο για την Ελίφ. Η Φεριντέ όμως τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει το περιστατικό με την Αρζού. Ο Κενάν πηγαίνει αμέσως να δει τη Μελέκ και είναι θυμωμένος μαζί της. Ο Κενάν επιμένει πως θέλει η Μελέκ να μείνει στο κτήμα για να είναι ασφαλής αλλά εκείνη αρνείται. Ο Κενάν δίνει ρεπό στον Μουράτ γιατί δεν θέλει η Μελέκ και η Φεριντέ να μένουν μόνες τους. Η Γκόντζα πείθει τη Φούντα και την πηγαίνει στον γιατρό της και εκείνος γίνεται μέρος του σχεδίου τους. Η Αρζού είναι εκνευρισμένη επειδή δεν μπορεί να βγει έξω. Από τα νεύρα της πετάει τον δίσκο με το φαγητό, που της φέρνει ο Ερκούτ και κόβει τον καρπό της με ένα σπασμένο γυαλί…

Τρίτη 30/7/19 – Επεισόδιο 382: Ο Κενάν κάνει ξανά αίτηση διαζυγίου αλλά ανησυχεί για την κηδεμονία της Τουγτσέ. Η Αρζού μεταφέρεται από την αποθήκη σε δωμάτιο και καλούν τον γιατρό Φαρούκ. Η Αρζού λέει στον γιατρό πως την κλείδωσαν στην αποθήκη και όταν εκείνος ρωτάει ποιος το έκανε ο Ερκούτ επεμβαίνει και λέει στον γιατρό πως η κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όταν ο γιατρός φεύγει, ο Ερκούτ κλειδώνει ξανά την Αρζού στην αποθήκη. Ο Κεμάλ πηγαίνει στη Ράμπια να πάρει την Ελίφ και την Ιντζί. Εκείνη του λέει πως δεν του δίνει τα παιδιά γιατί ξέρει ότι η Ελίφ δεν είναι ανιψιά του και αν θέλει μπορεί να καλέσει την αστυνομία και του κλείνει την πόρτα κατάμουτρα. Ο Κεμάλ συναντάει τυχαία δύο άντρες, που τους χρωστάει λεφτά από τον τζόγο, οι οποίοι τον χτυπούν. Ο Κεμάλ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και ζητάει βοήθεια και εκείνος τον φιλοξενεί στο σπίτι του.

Η Ελίφ μιλάει στη Ράμπια και την Ιντζί για τη Μελέκ καθώς της λείπει πολύ και ανησυχεί για εκείνη. Η Ράμπια αποφασίζει να πάει την Ελίφ στη μητέρα της. Η Ράμπια βρίσκει το τηλέφωνο του Κενάν και τηλεφωνεί αλλά απαντάει η Ασουμάν η οποία αναγνωρίζει τη φωνή της. Η Ασουμάν λέει στην Ράμπια πως ο Κενάν δεν είναι σπίτι. Όλοι στο κτήμα ανησυχούν για την ασφάλεια της Μελέκ και της Φεριντέ εξαιτίας της Αρζού. Ο Μουράτ μένει με τη Μελέκ και τη Φεριντέ και είναι και εκείνος θυμωμένος με την Αρζού. Η Ασουμάν προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα της αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Κενάν ανακοινώνει στην οικογένειά του πως αποφάσισε να χωρίσει από την Αρζού. Όλοι είναι στο πλευρό του. Η Αλιγιέ χαίρεται με την απόφαση του γιου της και λυπάται που τον ανάγκασε να παντρευτεί την Αρζού. Κατηγορεί τον εαυτό της για όσα πέρασαν όλοι εξαιτίας της Αρζού…

Τετάρτη 31/7/19 – Επεισόδιο 383: Ο Νετζντέτ λέει στην Αρζού το σχέδιο του για να τη σώσει αλλά εκείνη αρνείται. Ο Νετζντέτ της λέει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος και την κλειδώνει ξανά στην αποθήκη. Όταν η Ναζάν της πηγαίνει φαγητό, η Αρζού παίρνει κρυφά το κινητό από την τσέπη της. Τηλεφωνεί στον δικηγόρο Χαμντί και τον ρωτάει αν κάποιος ψυχικά ασθενής μπορεί να πάρει κηδεμονία παιδιού και εκείνος της απαντάει αρνητικά. Από την άλλη όμως το να επικαλεστεί ψυχική ασθένεια, είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Αρζού από τις κατηγορίες. Τελικά η Αρζού λέει στον Νετζντέτ πως δέχεται το σχέδιο του αλλά δεν θέλει να μείνει στην αποθήκη. Ο Νετζντέτ την αφήνει να βγει έξω. Ο Φαρούκ λέει στον Νετζντέτ πως σύντομα θα φτιάξει την αναφορά. Η Τουγτσέ κάνει φασαρία και η Αλιγιέ ζητάει από την Ασουμάν να κάνει σωστά τη δουλειά της. Η Ασουμάν ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με τον Κεμάλ. Τηλεφωνεί όμως στον Νετζντέτ και τον ενημερώνει πως η Ράμπια θέλει να επικοινωνήσει με τον Κενάν.

Ο Νετζντέτ ζητάει τη διεύθυνση της Ράμπια και στέλνει τον Ερκούτ να πάρει την Ελίφ. Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη. Η Ράμπια της προτείνει να παίξει στην αυλή με την Ιντζί και εκείνη πηγαίνει να τους ετοιμάσει φαγητό. Τα παιδιά της γειτονιάς έρχονται και καλούν τα κopιτσάκια να παίξουν μαζί τους κρυφτό. Ο Ερκούτ όμως πιάνει την Ελίφ. Η Ράμπια έρχεται και η μικρή ξεφεύγει από τα χέρια του Ερκούτ και πηγαίνει τρέχοντας στο σπίτι της Ράμπια να κρυφτεί. Η Ράμπια προσπαθεί να πείσει τον Ερκούτ. Η Ελίφ κλαίει και ο Ερκούτ τους λέει να αλλάξουν διεύθυνση γιατί ίσως να έρθουν άλλοι και φεύγει. Η Ράμπια καλεί ξανά τον Κενάν αλλά όταν η Ασουμάν βλέπει το νούμερο της, αποσυνδέει τη συσκευή. Η Μελέκ βλέπει στο όνειρό της πως μια γυναίκα της φέρνει την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ την επισκέπτεται και έχουν μια όμορφη συζήτηση από καρδιάς.

Η Φεριντέ προτείνει στη Ζεϊνέπ να καλέσει τον Σελίμ και να δειπνήσουν όλοι μαζί και η κοπέλα δέχεται. Ο Σελίμ πηγαίνει στη σχολή και ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Πελίν και τον Κοράι μαζί. Όταν ο Κοράι φεύγει η Πελίν λέει στον Σελίμ πως δεν μπορούσε να αρνηθεί στον Κοράι να κάτσουν μαζί. Ο Σελίμ πως εξαιτίας της είπε ψέματα στη Ζεϊνέπ και πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και να μην ζητήσει ξανά τη βοήθεια του. Όταν ο Κεμάλ ξυπνάει βλέπει πως τον έχει καλέσει η Ασουμάν και ο Νετζντέτ. Η Ασουμάν τον καλεί ξανά και του λέει πως η Ράμπια προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Κενάν, πως εκείνη δουλεύει στο κτήμα υπό τις οδηγίες του Νετζντέτ και του ζητάει να πάρει την Ελίφ από τη Ράμπια…

Πέμπτη 1/8/19 – Επεισόδιο 384: Η Πελίν σκέφτεται πως ο Σελίμ τη ζηλεύει και το λέει στη Φεραγιέ. Εκείνη της απαντάει πως ονειρεύεται. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ για να φάνε. Όταν πηγαίνει να πλύνει τα χέρια του ο Μουράτ βλέπει στο κινητό του γαμπρού του πως τον καλεί η Πελίν και θυμώνει. Ο Σελίμ απαντάει στο τηλεφώνημα και λέει πως θα μιλήσουν αργότερα και το κλείνει. Όταν η Ζεϊνέπ ρωτάει ποιος ήταν εκείνος της απαντάει πως ήταν ο φίλος του, ο Μπουράκ. Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως δεν ήταν κανείς στη διεύθυνση που πήγε και έτσι δεν μπόρεσε να φέρει την Ελίφ.

Ο Νετζντέτ καλεί την Ασουμάν και μαθαίνει πως η Ράμπια τηλεφώνησε ξανά. Λέει στον Ερκούτ πως θα μιλήσουν ξανά αργότερα και μαζεύει τους άντρες του να πάνε στο σπίτι της Ράμπια αλλά δεν είναι κανείς εκεί. Ο Νετζντέτ σκέφτεται πως ήταν άδικος με τον Ερκούτ. Η Ράμπια πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα αλλά δεν ξέρει πως εκεί βρίσκεται και ο Κεμάλ. Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει το κτήμα και καθώς τρέχει προς το σπίτι, ο Κεμάλ σπρώχνει τη Ράμπια, πιάνει την Ελίφ και το σκάει. Η Ράμπια χάνει τις αισθήσεις της. Ο Κενάν βρίσκει την Ράμπια στην πόρτα του κτήματος και τη μεταφέρει στο σπίτι. Η Αλιγιέ και η Τουλάι ξαφνιάζονται. Όταν η Ράμπια συνέρχεται λέει στον Κενάν πως ο Κεμάλ απήγαγε την Ελίφ. Ο Κενάν τρέχει να τους βρει. Η Αλιγιέ καλεί γιατρό για την Ράμπια, η οποία έχει ένα φοβερό πονοκέφαλο. Η Τουλάι μετράει την πίεση στην Ράμπια και διαπιστώνει πως είναι υψηλή.

Ο γιατρός έρχεται και δίνει τις πρώτες βοήθειες στη Ράμπια. Η Ασουμάν τηλεφωνεί στον Κεμάλ όταν βλέπει τον Κενάν να φεύγει τόσο βιαστικός. Η Ελίφ κάνει ό,τι μπορεί για να ξεφύγει από τον Κεμάλ αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Κενάν τηλεφωνεί στον Σελίμ και του εξηγεί τι συνέβη και του ζητάει να τον συναντήσει στο δρόμο, που οδηγεί στο δάσος. Ο Σελίμ λέει στη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ, τον Μουράτ και τη Φεριντέ τι του είπε ο Κενάν και φεύγουν όλοι μαζί. Ο Κενάν δεν μπορεί να βρει την Ελίφ στο δάσος και ενημερώνει την αστυνομία. Στέλνουν αμέσως μια ομάδα έρευνας. Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στον Κεμάλ και τον προσβάλει και τον απειλεί. Εκείνος του λέει πως έχει την Ελίφ αλλά δεν πρόκειται να του τη δώσει…

Παρασκευή 2/8/19 – Επεισόδιο 385: Ο Κενάν δεν καταφέρνει να βρει την Ελίφ. Μαζί με τη Μελέκ επιστρέφουν στο κτήμα. Η Ράμπια συνέρχεται και εξηγεί σε όλους τα πάντα. Τους λέει πως η Ελίφ βρήκε τη μνήμη της πριν από λίγες μέρες. Όλοι χαίρονται όταν το ακούν. Ο Κενάν καταγγέλλει τον Κεμάλ στην αστυνομία. Όλοι υποψιάζονται πως ο Νετζντέτ και η Αρζούν εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο Κεμάλ πηγαίνει με την Ελίφ στο σπίτι του αλλά βλέπει να τον περιμένουν οι άντρες του Νετζντέτ και φεύγει αμέσως. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και συναντιούνται Ο Κεμάλ αναγκάζει την Ελίφ να καθίσει σε ένα μακρινό παγκάκι. Θέλει να ζητήσει από τον Βεϊσέλ να φροντίσει για ένα διάστημα την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ δεν του λέει πως ξέρει την Ελίφ. Ο Κεμάλ αφήνει την Ελίφ με τον Βεϊσέλ και φεύγει.

Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει τον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως ο Κεμάλ έχει κακές προθέσεις απέναντί τους για αυτό δεν πρέπει να καταλάβει πως γνωρίζονται από παλιά. Ο Κεμάλ επιστρέφει με φαγητό για την Ελίφ, της λέει πως θα μείνει με τον Βεϊσέλ και φεύγει. Η Ελίφ μιλάει για όλα όσα της συνέβησαν μετά το ατύχημα στον Βεϊσέλ. Η Ασουμάν φοβάται πως στην οικογένεια Εμίρογλου θα μάθουν τα πάντα από την Ράμπαι. Ο Νετζντέτ της τηλεφωνεί και εκείνη του λέει πως η Ράμπια είναι στο κτήμα και πως αν τη δει η γυναίκα θα την αναγνωρίσει. Ο Νετζντέτ ζητάει από την Αρζού να πάει στο κτήμα και να δει αν είναι εκεί η Ελίφ. Όταν η Αρζού φτάνει στο κτήμα όλοι είναι θυμωμένοι μαζί της.

Η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τίποτα και λέει πως ήρθε για να δει την Τουγτσέ. Η Τουλάι πηγαίνει στο δωμάτιο της Ασουμάν και της λέει να φροντίσει την Τουγτσέ αλλά η Ασουμάν κάνει την άρρωστη και ζητάει από την Τουλάι να την αντικαταστήσει. Ο Κενάν λέει στην Αρζού πως έκανε αίτηση διαζυγίου και εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Μελέκ με τον Κενάν πηγαίνουν την Ράμπια στο σπίτι του Κεμάλ για να βρουν την Ελίφ. Όταν η Ασουμάν βλέπει ότι φεύγουν, πηγαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της ζητάει να τον συγχωρέσει. Εκείνη του απαντάει πως δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ και κλείνει το τηλέφωνο. Ο Βεϊσέλ παίρνει την Ελίφ και κατευθύνεται στο κτήμα…

Close