ELIF Επεισόδιο 165: Tι θα δούμε σήμερα ;Η Ελίφ ζητάει να πάει πίσω στη μητέρα της

Δευτέρα 2/9/19 – Επεισόδιο 406: Ο Ερκούτ είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του Νετζντέτ. Πρέπει να ενημερώσει την Γκόντζα και την Αρζού. Πρώτα πηγαίνει και μιλάει στην Γκόντζα, η οποία δεν μπορεί να το πιστέψει. Λυπάται και θυμάται τις μέρες, που πέρασαν μαζί, καλές και κακές. Ενώ η Ασουμάν κοιμάται, η Τουγτσέ θέλει να της ετοιμάσει ένα κέικ για να της κάνει έκπληξη. Όταν ανεβαίνει στη σκάλα για να πάρει τη ζάχαρα, πέφτει. Η Ασουμάν ξυπνάει από τον θόρυβο και τις φωνές της Τουγτσέ. Βάζει πάγο στο κεφάλι της Τουγτσέ και τηλεφωνεί στην Αρζού, η οποία δεν δίνει καμία σημασία.

Η Τουγτσέ αισθάνεται άσχημα και η Ασουμάν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Τουγτσέ υποβάλλεται σε εξετάσεις. Η Ασουμάν καλεί ξανά την Αρζού αλλά εκείνη δεν απαντάει. Επιμένει και η Αρζού απαντάει στις κλήσεις της. Η Ασουμάν της λέει πως η Τουγτσέ είναι στο νοσοκομείο και η Αρζού της απαντάει πως έχει δουλειές και να φροντίσει εκείνη το θέμα. Η Ασουμάν της λέει πως θα καλέσει τον Κενάν και η Αρζού της το απαγορεύει και της κλείνει το τηλέφωνο. Η Ασουμάν αντιλαμβάνεται πως η Αρζού κάτι σχεδιάζει. Τηλεφωνεί στο κτήμα και υποκρίνεται πως είναι η δασκάλα μπαλέτου της Τουγτσέ και μαθαίνει πως η οικογένεια πιστεύει πως η Τουγτσέ έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η Τουγτσέ είναι καλά και παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ζητάει τη μητέρα της και η Ασουμάν της λέει πως θα την πάει κάπου, που της αρέσει πολύ. Η Αρζού με δάκρυα στα μάτια, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει πως η Μελέκ κατέστρεψε το γάμο της, πως είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική και πως τώρα έχει βάλει στόχο το παιδί της. Όταν φεύγει η Αρζού από το αστυνομικό τμήμα, πηγαίνουν ο Κενάν και η Μελέκ να δώσουν κατάθεση. Ο αρχηγός της αστυνομίας τους ενημερώνει πως θα πρέπει να δώσουν την κατάθεσή τους στον εισαγγελέα. Όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία, ο Κενάν και η Μελέκ επιστρέφουν στο κτήμα και λένε σε όλους τι έκανε η Αρζού και όλοι θυμώνουν μαζί της.

Μόνο η Μελέκ σκέφτεται πως η Αρζού δεν καταλαβαίνει τι κάνει επειδή είναι θλιμμένη για την εξαφάνιση της κόρης της. Κατηγορεί ξανά τον εαυτό της για την εξαφάνιση της Τουγτσέ. Η Ελίφ ανησυχεί για την Τουγτσέ και είναι δυστυχισμένη. Η Ράμπια προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση. Η Μελέκ φροντίζει την Ελίφ και την Ιντζί και έχει μια όμορφη συζήτηση με τη Ράμπια. Η Αρζού έρχεται στο κτήμα και δημιουργεί ξανά σκηνή. Εκείνη τη στιγμή όμως φτάνει και η Ασουμάν με την Τουγτσέ. Όταν η Τουγτσέ ρωτάει την Αρζού, που χάθηκε από το πρωί, η Αρζού δεν ξέρει τι να πει…

Τρίτη 3/9/19 – Επεισόδιο 407: Τρεις μήνες έχουν περάσει. Η Γκόντζα και ο Σερντάρ έχουν παντρευτεί. Ενώ ετοιμάζονται για το ταξίδι του μέλιτος λαμβάνουν μια δυσάρεστη είδηση και η Γκόντζα γίνεται έξαλλη. Ο Βεϊσέλ δουλεύει ως σοφέρ της Γκόντζα. Όταν λείπει η Γκόντζα ζητάει από τον Ερκούτ να οδηγήσει το αυτοκίνητο αλλά εκείνος παραιτείται λέγοντας της πως δεν είναι σοφέρ. Όταν επιστρέφει ο Βεϊσέλ τον συμβουλεύει να το ξανασκεφτεί αλλά ο Ερκούτ είναι αποφασισμένος. Η Ελίφ και η Τουγτσέ παίρνουν τον έλεγχο προόδου στο σχολείο. Και οι δύο έχουν πολύ καλούς βαθμούς και είναι ευτυχισμένες, που ήρθε το καλοκαίρι. Στο κτήμα ετοιμάζουν μια γιορτή για τα δύο κopιτσάκια.

Η Ελίφ ζητάει άδεια από τη Μελέκ να μείνει στο κτήμα. Μετά την απαγωγή της Τουγτσέ, η Αρζού νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική αλλά αρνείται να κάνει τη θεραπεία της. Η θεία της Φεριντέ πουλάει το σπίτι, που μέχρι τώρα έμεναν η Φεριντέ, η Μελέκ και ο Μουράτ. Αναζητούν νέο σπίτι για να μείνουν αλλά τα ενοίκια είναι πολύ ακριβά. Ο Κενάν έχει συγχωρήσει την Ασουμάν και την έχει προσλάβει ως νταντά των κopιτσιών. Ο Κενάν σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ και το μοιράζεται με τον Σελίμ. Εκείνος χαίρεται πολύ όταν το ακούει. Η Τουλάι προτείνει στη Μελέκ να ζητήσει τη βοήθεια του Κενάν για να βρει σπίτι αλλά εκείνη αρνείται…

Τετάρτη 4/9/19 – Επεισόδιο 408: Η Φεριντέ γίνεται δεκτή στη νομική σχολή και όλοι χαίρονται όταν το ακούν αλλά ο Μουράτ νιώθει περίεργα επειδή εκείνος δεν μπορεί να πάει στο πανεπιστήμιο. Ο Σερκάν, ο φίλος της Φεριντέ γίνεται και εκείνος δεκτός στη νομική σχολή και ο Μουράτ δυσκολεύεται να κρύψει τη ζήλια του. Η Ελίφ δείχνει στη Μελέκ τον έλεγχο της και μετά της ζητάει να πάνε με όλη την οικογένεια Εμίρογλου για πικ – νικ. Η Μέλεκ δέχεται μετά από την επιμονή της Ελίφ. Ο Ερκούτ αποφασίζει να εκδικηθεί την Γκόντζα και επισκέπτεται την Αρζού στο νοσοκομείο. Της λέει πως η Γκόντζα παντρεύτηκε τον Σερντάρ και η Αρζού γίνεται έξαλλη. Εξομολογείται στον Ερκούτ πως παριστάνει την τρελή για να αποφύγει τη σύλληψη αλλά σκοπεύει σύντομα να βγει από το νοσοκομείο και να ζητήσει από όλους εξηγήσεις για όσα της έκαναν.

Η Ελίφ, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ, συνωμοτούν για να φέρουν κοντά τη Μελέκ στον Κενάν. Ο Κενάν σε ένα ρομαντικό περιβάλλον κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ. Η Μελέκ θεωρεί πως ο Κενάν της κάνει πρόταση γάμου επειδή δεν έχει που να μείνει. Αρνείται την πρόταση του και φεύγει. Ο Κενάν δεν ξέρει τι να κάνει. Όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ αρνήθηκε την πρόταση γάμου του Κενά. Η Αλιγιέ συμβουλεύει τον Κενάν να δείξει κατανόηση στη Μελέκ αλλά εκείνος αισθάνεται μεγάλη απογοήτευση…

Πέμπτη 5/9/19 – Επεισόδιο 409: Ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ. Είναι αποφασισμένος να μάθει για ποιο λόγο η Μελέκ αρνήθηκε την πρόταση του γιατί είναι βέβαιος πως η Μελέκ τον αγαπάει. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στη Μελέκ για να μάθει και εκείνη για ποιο λόγο αρνήθηκε να παντρευτεί τον Κενάν αλλά η Μελέκ δεν απαντάει στις κλήσεις της. Ο Σελίμ προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση του Κενάν. Η Τουλάι λέει στη Μελέκ πως όλοι στο κτήμα λυπήθηκαν όταν έμαθαν πως αρνήθηκε την πρόταση του Κενάν. Όταν η Μελέκ ρωτάει την Τουλάι αν είπε στον Κενάν ότι θα πουληθεί το σπίτι, που μένουν, η Τουλάι αλλά και η Φεριντέ τη ρωτάνε τη σχέση έχει αυτό με την πρόταση γάμου.

Η Μελέκ τους λέει πως πιστεύει ότι ο Κενάν της έκανε πρόταση γάμου από οίκτο και η Φεριντέ υποστηρίζει την άποψη της. Η Τουλάι θυμώνει μαζί τους και τους λέει πως κάνουν λάθος. Το επόμενο πρωί, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πίνουν καφέ και διαβάζουν στην εφημερίδα πως συνέλαβαν τον Κοράι. Όταν βλέπει τη φωτογραφία του η Ζεϊνέπ, λέει στον Σελίμ τι συνέβη μαζί του όταν είχε χαλάσει το αυτοκίνητό της. Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος αλλά είναι χαρούμενος, που η Ζεϊνέπ είναι καλά. Η Ελίφ ρωτάει τον Κενάν τι συνέβη με τη μητέρα της και εκείνος της εξηγεί πως αρνήθηκε να τον παντρευτεί, Η Ζεϊνέπ πηγαίνει την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι της Μελέκ. Στη συνέχεια φεύγει και δίνει ραντεβού με τον Σελίμ για να έρθει να την πάρει.

Όταν όμως ο Σελίμ φτάνει στο ραντεβού τους, η Ζεϊνέπ δεν είναι πουθενά. Την καλεί χωρίς επιτυχία και στη συνέχεια επικοινωνεί με όλες τις φίλες της αλλά κανείς δεν την έχει δει. Ο Κοράι έχει δραπετεύσει και έχει απαγάγει τη Ζεϊνέπ. Και η Αρζού κάνει τα δικά της σχέδια για να δραπετεύσει και ζητάει τη βοήθεια του Ερκούτ. Ενώ είναι έτοιμη να το σκάσει από το νοσοκομείο ντυμένη νοσοκόμα, μια πραγματική νοσοκόμα την πιάνει. Η Ελίφ ρωτάει τη Μελέκ γιατί αυτή και ο Κενάν δεν ζουν μαζί. Η Μελέκ της απαντάει πως αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβει όταν μεγαλώσει και πως αυτό που πρέπει να ξέρει είναι ότι εκείνη και ο Κενάν την αγαπάνε πολύ. Η Ελίφ καταστρώνει ένα σχέδιο για να τους ενώσει ξανά και το λέει στην Ιντζί…

Παρασκευή 6/9/19 – Επεισόδιο 410: Η Πελίν συναντάει τη Φεραγιέ και της λέει πως ανακουφίστηκε όταν έμαθε πως συνέλαβαν τον Κοράι. Λίγο αργότερα όμως η Πελίν λαμβάνει μια φωτογραφία όπου κρατάει όμηρο την Ζεϊνέπ. Η Πελίν καλεί τον Κοράι και της λέει πως το μόνο εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Σελίμ είναι η Ζεϊνέπ. Απειλεί να σκοτώσει τη Ζεϊνέπ και μετά να αυτοκτονήσει. Η Πελίν ενημερώνει αμέσως τον Σελίμ και εκείνος κάνει καταγγελία στην αστυνομία. Από τη φωτογραφία, η Πελίν καταλαβαίνει πως ο Κοράι βρίσκεται στο εξοχικό του και κατευθύνεται εκεί μαζί με τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει να λυθεί και το σκάει αλλά ο Κοράι την κυνηγάει και την πιάνει. Τη βάζει με τη βία στο αυτοκίνητό του και φεύγουν. Όταν φτάνουν στο εξοχικό ο Σελίμ με την Πελίν διαπιστώνουν πως δεν είναι κανείς εκεί.

Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να λογικέψει τον Κοράι και να τον πείσει πως ούτε αυτή αλλά ούτε και ο Σελίμ έχουν κάποια ανάμιξη στη σχέση του με την Πελίν. Ο Κοράι όμως δεν την πιστεύει. Ο Σελίμ και η Πελίν προσπαθούν να προλάβουν το αυτοκίνητο του Κοράι. Η Ελίφ παίρνει κρυφά το τηλέφωνο της Μελέκ και τηλεφωνεί στον Κενάν αλλά του μιλάει η Ιντζί. Η Ιντζί του λέει πως δήθεν η Μελέκ δεν είναι σπίτι και πως η Ελίφ χτύπησε. Ο Κενάν πηγαίνει αμέσως στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ αναζητά δουλειά και σπίτι αλλά δεν έχει καμία τύχη. Όταν χτυπάει το κουδούνι της και βλέπει μπροστά της τον Κενάν ξαφνιάζεται. Ο Κενάν τη ρωτάει αν είναι καλά η Ελίφ και της εξηγεί πως του τηλεφώνησε η Ιντζί.

Την ίδια στιγμή, η Ελίφ και η Ιντζί τους κλειδώνουν μέσα στο σπίτι. Όταν ο Κενάν και η Μελέκ τους λένε να ξεκλειδώσουν εκείνες απάντούν πως δεν θα το κάνουν μέχρι η Μελέκ να δεχθεί την πρόταση γάμου του Κενάν. Ο Κενάν εξηγεί στη Μελέκ πως η Ελίφ τον βοήθησε με τις προετοιμασίες που είχε κάνει για την πρόταση γάμου και πως λυπήθηκε πολύ που αρνήθηκε να παντρευτούν. Ο Κενάν ζητάει από τη Μελέκ να το ξανασκεφθεί και εκείνη του λέει πως η απόφασή της είναι οριστική. Η Μελέκ ξεκλειδώνει με ένα έξτρα κλειδί, που έχει. Η Ελίφ στενοχωριέται που το σχέδιο της δεν πέτυχε. Ο Κενάν φεύγει και η Μελέκ λέει στην Ελίφ και την Ιντζί πως αυτό που έκαναν ήταν κακό και πως δεν πρέπει να το ξανακάνουν.

Τα δύο κopιτσάκια ζητούν συγνώμη. Η Φεριντέ έρχεται και λέει στη Μελέκ πως το σπίτι πουλήθηκε. Εκείνη θα μένει πια σε φοιτητική εστία αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τι θα απογίνει η Μελέκ και η Ελίφ. Η Μελέκ λαμβάνει θετική απάντηση σε μια αίτηση για δουλειά που έκανε. Όμως η θέση που της προτείνουν είναι σε άλλη πόλη. Η Μελέκ σκέφτεται να αποδεχθεί την πρόταση αλλά η Φεριντέ της λέει πως δεν μπορεί να μετακομίσει σε άλλη πόλη. Ο Κενάν μιλάει στην Αλιγιέ για το κόλπο της Ελίφ και της Ιντζί αλλά και για τη συζήτησή του με τη Μελέκ…

Δείτε περισσότερες σειρές με ένα κλικ εδώ

Close