Εμμανουήλ για Αντωνά : Είναι θρασύτατη και κακιά

Survivor Τελικός: Ο Εμμανουήλ κατακεραυνώνει την Μαρία Αντωνά   – Είναι θρασύτατη και κακιά

Την ώρα που στο πλατό του Άλσους Βεΐκου που φιλοξενούσε τη βραδιά επικρατούσε ένας πολύ ευχάριστος… χαμός και όλοι έτρεχαν στον Στάθη Σχίζα για να τον συγχαρούν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατέβηκε από τη θέση του στις κερκίδες για να κάνει το ίδιο. Περνώντας όμως μπροστά από τη Μαρία Αντωνά η οποία είχε απογοητευτεί στο άκουσμα ότι ο σύντροφός της δεν ήταν εκείνος που είχε κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, εκείνη τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να ηλεκτριστεί αυτόματα η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης : Θέμης Αδαμαντίδης: Eγώ υπήρξα το θύμα με τις γυναίκες

Εμμανουήλ για Αντωνά : Είναι θρασύτατη και κακιά

Το όλο περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια μας και όταν ρωτήσαμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ γιατί πιστεύει πως συνέβη όλο αυτό το επεισόδιο ανάμεσά τους εκείνος απάντησε χωρίς περιστροφές σύμφωνα με το gossip-tv.gr :

Δείτε επίσης : To ξέσπασμα της Ζήνας Κουτσελίνη : Εντάξει, είπαμε να κλέβετε με ένα τρόπο

Η Μαρία Αντωνά με “έκραζε” επανειλημμένα στην εκπομπή που συμμετέχει και μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για εμένα παρ’ όλο που εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να είναι το κλίμα ανάμεσά μας καλό μετά από όσα είχαν γίνει και είχα πει για τη Σοφιάννα και τον Άρη μέσα στο παιχνίδι (σ.σ. είχε αφήσει υπονοούμενα ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους όσο καιρό ζούσαν όλοι μαζί στην καλύβα στον Άγιο Δομίνικο) αλλά τελικά τα ανακαλώ όλα. Η κοπέλα είναι θρασύτατη, αναιδής, κακιά και έδειξε τον πραγματικό της χαρακτήρα αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ότι ο σύντροφός της δεν πήρε το έπαθλο.

Εμμανουήλ για Αντωνά : Είναι θρασύτατη και κακιά

 

Close