Επιστρέφουν οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες : Ξάνα οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 – Κάθε πότε θα προβάλλονται .

Μόλις πήρα δέκα χρόνια νεότητας…

Οι Άγριες Μέλισσες, η σειρά που έδωσε το έναυσμα για την επάνοδο της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση, επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μετά και από την τελευταία τροποποίηση που έγινε λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

Το κόψιμο της σειράς «Velvet», δημιούργησε ένα κενό στο πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου, το οποίο θα καλυφθεί προσωρινά από τη σειρά που αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Τι ώρα θα παίζουν οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι Άγριες Μέλισσες που τελείωσαν πριν από περίπου δύο μήνες  θα παίζουν καθημερινά με διπλό επεισόδιο στις 22:00. Η σειρά θα επιστρέψει κανονικά στο πρόγραμμα του καναλιού από τη Δευτέρα (29/8), ωστόσο είναι άγνωστο το πόσο θα κρατήσει μιας και σε λίγο καιρό ξεκινάει η σεζόν.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Πόσο άλλαξε η ζωή για τις αδελφές Σταμίρη τα τελευταία τρία χρόνια;

Επιστρέφουν οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Οι συμβολισμοί στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν την τρίχρονη πορεία τους στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης (7/7) με ένα καθηλωτικό επεισόδιο στο οποίο είδαμε πρωταγωνιστές να πεθαίνουν και τη δικαίωση να γεμίζει το Διαφάνι.

Αυτό που λίγοι τηλεθεατές πρόσεξαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ήταν οι συμβολισμοί που έκρυβαν ορισμένες σκηνές.

Συγκεκριμένα, στη σκηνή του θανάτου της Μυρσίνης, είδαμε τη Θεοδοσία να επιστρέφει. Ανάμεσα στα διάφορα εγκλήματα που έκανε μέσα στα τρία αυτά χρόνια η Μυρσίνη ήταν και ο φόνος της άτυχης κοπέλας, η οποία μπήκε μπροστά στην Ελένη για να την προστατεύσει από τη σφαίρα.

Επιστρέφουν οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Η Θεοδοσία την επισκέφθηκε αρκετές φορές στα οράματά της, ενώ την τελευταία που την είδε, είχαν περάσει 6 χρόνια κατά τα οποία ζούσε καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με τα παιδιά της και τα εγγόνια της. Έξι χρόνια, ακριβώς όσα πέρασε και η Λενιώ στην φυλακή, εκεί όπου η Μυρσίνη είχε διατάξει τα βασανιστήριά της από τον Βόσκαρη.

Δείτε επίσης : Σασμός: MEΓΑ αφιέρωμα με spoilers για τις ζωές των πρωταγωνιστών στο Β Κύκλο

Λίγο πριν ξεψυχήσει, η Μυρσίνη ακολουθεί την Θεοδοσία και ξαφνικά βρίσκεται στο σπίτι της στο Διαφάνι, εκεί όπου βλέπει τον άντρα της. Ο Δούκας την παίρνει να χορέψουν ενώ γύρω τους βρίσκονται οι δύο γιοί της, Νικηφόρος και Κωνσταντής. Από την δεξίωση λείπει τόσο ο Σέργιος, ο οποίος σκόρπισε πόνο στην καρδιά της όταν έμαθε ότι ήταν βιαστής, όσο και η Πηνελόπη, η οποία παρόλο που στο τέλος τη συγχώρησε, έζησε δύσκολα δίπλα της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close