Σασμός: MEΓΑ αφιέρωμα με spoilers για τις ζωές των πρωταγωνιστών στο Β Κύκλο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές και μεις σας έχουμε ένα το μεγάλο αφιέρωμα αφιέρωμα με spoilers για τις ζωές των  πρωταγωνιστών στο Β Κύκλο.

Παιδάκια απο την στιγμή που μπήκε στην σειρά ο Θράσος απο τα Μαύρα Μεσάνυχτα γράψτε τέλος.

Ο Β’ κύκλος του Σασμού είναι καταιγιστικός. Τα φονικά, οι τύψεις, ο πόνος, οι ενοχές και η επιστροφή ενός… νεκρού ανατρέπουν τα πάντα! Ο Παύλος Βρουλάκης, που έδωσε την εντολή για το φόνο του Βασίλη Σταματάκη μέσα στις φυλακές θεωρεί την Καλλιόπη υπεύθυνη για την δολοφονία των δύο ανιψιών του.

Το αίμα πληρώνεται με αίμα. Απέναντι του θα βρει τον Μαθιό, που θα κάνει τα πάντα για την τιμή της μάνας του Καλλιόπης. Η σύγκρουση του Παύλου και του Μάθιου θα είναι αιματηρή και αδυσώπητη.

Καλλιόπη Σταματάκη ( Μαρία Τζομπανάκη)

Η καπετάνισσα που τηρεί με ευλάβεια τις παραδοσιακές αρχές και τη βεντέτα, τη νέα σεζόν έχει να αντιμετωπίσει τυφώνες και θύελλες. Η Καλλιόπη, βλέποντας ότι συλλαμβάνεται ο γιος της για το φόνο του Άγγελου, πηγαίνει στο τμήμα και παραδίδεται στον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, έχοντας μαζί της τα στοιχεία που την ενοχοποιούν. Ο αστυνόμος αφήνει ελεύθερο τον Μαθιό και τη συλλαμβάνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παιχνίδι κορώνα γράμματα για την ζωή του Μαθιού

Στην ανάκριση επιβεβαιώνει αυτό που του λέει το έμπειρο αστυνομικό ένστικτο του:  η Καλλιόπη δεν είναι η Φόνισσα του Άγγελου. Και να ήταν μόνο αυτό… Με το που μαθαίνει ότι ο μικρός Πετρής είναι γιος του Αστέρη, εγγονός της, αίμα Σταματάκηδών, ξεκίνα έναν αγώνα διεκδικήσεις του μωρού από τους Βρουλάκιδες και έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τη Μαρίνα και την Αργυρώ.

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Αργυρώ απειλεί τον Αστέρη

Ωστόσο, έχει να αντιμετωπίσει και ένα μεγάλο θεριό, που δίψα να τελειώσει τη γενιά των Σταματάκηδων, τον Παύλο Βρουλάκη. Ο Βασίλης Σταματάκης άντρας της Καλλιόπης καταδικασμένος για το φόνο του Μάρκου Βρουλάκη, δολοφονήθηκε μέσα στη φυλακή. Η εντολή δόθηκε από τον Παύλο Βρουλάκι ο οποίος εξαφανίστηκε και θεωρούνταν νεκρός.

Μαθιός Σταματάκης (Δημήτρης Λάλος)

Τον βαραίνει πάντα ο φόνος του Στεφάνη και είναι ελεύθερος χάρη στη σιωπή του έντρομου Μανώλη. Κατάφερε να ξεφύγει από τα δόκανα του Φραγκιαδάκη, που δεν έχει πάψει στιγμή να τον υποπτεύεται.

Έπεισε τον Νικηφόρο να παντρευτεί τη μάνα του, τη Βασιλική, και συλλαμβάνεται ανήμερα του γάμου του, για ένα φόνο που δεν έκανε του Αγγελου που έχει σκοτώσει ο Κώστας.

Σασμός: Ο Μαθιός νιώθει ευάλωτος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα δίνει εντολή θανάτου για τον Κώστα

Η θυσία της μάνας του τον συγκλονίζει αλλά η σχέση του με την βασιλική και το Νικηφόρο δείχνει να κλονίζεται με την απόφασή του να πάει στα άκρα την βεντέτα με τους  Βρουλάκηδές.

Στο διαβά του έρχεται και ένας κανονικός μυστικός αστυνόμος, ο Λευτέρης Ορφανός αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να εξιχνίασει το φόνο του Στεφανή.

Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου)

Για μια ακόμη φορά η Ευτυχία ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια της. Παρότι ο Μαθιός συλλαμβάνεται, για το φόνο του Αγγέλου, στέκεται στο πλευρό του, και συμπαρίσταται και στην Καλλιόπη, όταν ομολογεί έναν φόνο που δεν έκανε, παρότι η Καππετάνισσα την ανέχεται με το ζόρι.

Η Βασιλική του Σασμού με κόκκινο μαγιό βάζει κάτω όλες τις influencers

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Ταυτόχρονα έχει να διαχειριστεί και τον Νικηφόρο, που με τη σύλληψη του Μαθιού, βλέπει για μια ακόμη φορά τις σταθερές του να καταρρέουν.

Νικηφόρος (Γιώργος Αμουτζάς)

Καθοριστική για την ψυχοσύνθεση του, η σύλληψη του μέντορα του Μαθιού. Εκρήγνυται και χάνει την εμπιστοσύνη του σε όλους.

Σασμός: Ξανά ελεύθερος ο Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Δημήτρης έκλεψε τη γυναίκα του Παύλου και τον τρέμει

Ποιος είναι ο φονιάς του πατέρα του, του Στεφανη; Πόσες αλήθειες του έχουν κρύψει και πόσα ψέματα του έχουν πει: Πως θα μάθει την αλήθεια;

Σταύρος (Γιώργος Χριστοδούλου)

Ο Σταύρος πρόσφερε στην Αργυρώ αγάπη, αφοσίωση, σιγουριά και στέκεται αληθινός πατέρας στο παιδί της. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κυκεώνα μιας βεντέτας, που θα επιχειρήσει να του στερήσει όχι μόνο τη γυναίκα που αγάπησε και θυσιάστηκε για αυτή αλλά και το παιδί που μεγάλωσε και αγάπησε σαν να είναι δικό του.

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Η απάτη του Αστέρη σε βάρος του τον εξοργίζει και τον κάνει να φτάσει στα άκρα

Μαρίνα Βρουλάκη (Μαρία Πρωτόπαππα)

Πάνω που γλύκανε η ψυχή της, με τον επί κείμενο γάμο της με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη ήρθε το φονικό του Άγγελου και όλα αλλάζουν.  Ο γάμος αναβάλλεται επ’ αορίστον και η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη που όλοι νόμιζαν νεκρό ,φέρνει νέες θύελλες στη ζωή της, ενώ η προσπάθεια της Καλλιόπης να αρπάξει τον εγγονό της την εξοργίζει και την εξωθεί σε άγρια σύγκρουση μαζί της.

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άνω Ποριά έχει στραφεί εναντίον της οικογένειας Σταματάκη.

Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ημέλλος)

Η δολοφονία του Άγγελου ανατρέπει τα πάντα στη ζωή του αστυνόμου καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα ακόμη ανεξιχνίαστο  φονικό, μετά από το αυτό του Στεφανη. Η ψεύτικη ομολογία της Καλλιόπης δεν τον μπερδεύει, αντίθετα ενισχύει την πεποίθησή του ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τον Μαθιό και η Καλλιόπη θα κάνει τα πάντα για να τον καλύψει.

Σασμός: Ο Αντώνης ανάμεσα σε Καλλιόπη και Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης Φαρμάκης κολλητός του Παύλου

Η εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη δήθεν μόνο για την κηδεία του Άγγελου επιβεβαιώνει στον αστυνόμο πως η βεντέτα θα έχει και νέα αιματηρή συνέχεια. Ταυτόχρονα, η αποφυλάκιση του λαθρεμπόρου όπλων Ευθύμη Φαρμάκη, ο οποίος ανοίγει μπαρ στο Ρέθυμνο και ο ερχομός του μυστικού αστυνομικού από την Αθήνα, Λευτέρη ορφανού διαμορφώνουν νέο πεδίο δράσης για τον αστυνομικό διευθυντή Ρεθύμνου.

Αστέρης Σταματάκης (Ορφέας Αυγουστίδης)

Είδε τα πάντα να καταρρέουν στη ζωή του με το θάνατο του αδελφού της Αργυρως του Πέτρου,  όταν ήρθαν στα χέρια. Η  φυλακή τον καταρράκωσε αλλά η αθώωση του δεν τον ανακούφισε από τον μεγάλο καημό της ζωής του, την Αργυρώ, με την οποία εξακολουθεί να είναι παράφορα ερωτευμένος και επιδιώκει να επανασύνδεθεί μαζί της με κάθε τρόπο.

Σασμός: Έτσι θα διεκδικήσει ο Αστέρης το παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός: Το πεθαμένο παιδί του Παύλου Βρουλάκη

Εξοργίζεται με το φόνο του Άγγελου, μαθαίνει πως ο μικρός Πετρής είναι δικός του γιος και όχι του Σταύρου, σοκάρεται με την ομολογία της μάνας του ότι είναι φόνισσα, γίνεται έξαλλος με την Αργυρώ που του το έχει κρύψει πως είναι πατέρας και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους, να βάλει τέλος στην βεντέτα και να  επανασυνδεθεί με όσους αγαπά. Αλλά η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη  δεν το επιτρέπει και παίρνει θέση στο πλευρό της Καλλιόπης και του Μαθιού.

Αργυρώ Βρουλάκη ( Χριστίνα Χειλα-Φάμελη)

Κομμάτια και θρύψαλα η ζωή της με το μίσος της για τους Σταματάκηδες να φουντώνει ακόμη περισσότερο. Παρότι ο έρωτας της για τον Αστέρη της κατάτρώει τα σωθικά, έχασε τα δύο αδέρφια της τον Πέτρο και τον Άγγελο.

Σασμός: Ο Αστέρης σέρνει στα δικαστήρια την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης φτάνουν στα άκρα

Ο γάμος της με τον Σταύρο έχει βαλτώσει. ο Αστέρης την πιέζει αφόρητα  για το παιδί  και όταν μαθαίνει ότι είναι δικό του, ανακαλύπτει ότι της έχει σώσει τη ζωή, δίνοντας της το νεφρό του, ενώ η επιστροφή του θείου της Παύλου Βρουλάκη, για να ξεκαθαρίσει παλιούς λογαριασμούς την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Το μίσος και ο έρωτας, εναλλάσσονται στην ψυχή της, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με τραγικά διλήμματα.

Μανώλης (Στρατής Χατζησταματίου)

Ο Μανώλης νιώθει δίπλα υπεύθυνος για το φόνο του Άγγελου, καθώς του αποκάλυψε ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή , κάτι που έχει αποκρύψει από την αστυνομία.

Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τα λογικά της

Είναι ο πρώτος μάρτυρας ,καθώς μαζί με την Ασπα βρήκαν νεκρό τον Αγγελο. Ο καθηγητής του, Τζον Παπαφράγκος, Τον παροτρύνει να φύγει με υποτροφία για αμερικανικό πανεπιστήμιο…

Κλαίρη (Ευθαλία Παπακώστα)

Η τυφλή φοιτήτρια Κλαίρη, για ακόμη μία φορά, αντιλαμβάνεται  το φόβο και την ταραχή που συγκλονίζει τον Μανώλη.

Σασμός: Η Κλαίρη χωρίζει τον Μανώλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Το κρυφό παρελθόν του νέου υπαστυνόμου

Προσπαθεί να τον στηρίξει αλλά εκείνος την διώχνει από κοντά του.

Θόδωρα (Δανάη Παππά)

Η Θεοδώρα συμπαραστέκεται στον αδερφό της Μανώλη, όταν ο νέο φερμενος αστυνόμος Λευτέρης Ορφανός, θα  προσεγγίσει τον Μανώλη και την οικογένεια του για να μάθει για τη δολοφονία του Άγγελου.

Δανάη Παππά: Η «Θοδώρα» του «Σασμού» γιόρτασε τα γενέθλιά της σε πανηγύρι στο χωριό! (εικόνες & βίντεο)

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή έρχεται απο τον Παπά Μιχάλη και την Καλλιόπη

Η Θεοδώρα θα γοητευτεί από τον νέο άντρα αλλά και αυτός δεν θα μείνει ασυγκίνητος από την ζωηρή μανικιουρίστα.

Παπά Μιχάλης (Μιχάλης Αεράκης)

Ο ιερέας και εξομολόγος  του χωριού, γνωρίζει τα πάντα για τον Παύλο Βρουλάκη. Εχουν την ίδια ηλικία, καθώς ήταν συμμαθητές και φίλοι. Για να σταματήσει βεντέτα ο Παπά Μιχάλης έστησε  φοβερή πλεκτάνη ώστε να φυγαδευτεί ο Παύλος μακριά από την Κρήτη.

Σασμός-παπά Μιχάλης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός δίνει spoiler για τη σειρά (βίντεο)

Τώρα που επέστρεψε, διψασμένος για εκδίκηση, ο Παπαμιχάλης βρίσκεται αντιμέτωπος με πολύ σκληρές αλήθειες και διλήμματα ,προσπαθώντας να βάλει τέλος στη βεντέτα.

Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά)

η δυναμική δικηγόρος βρίσκεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις, καθώς η δολοφονία του πρώην εραστή της Άγγελου τη  φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με την οικογένειά του πρώην αρραβωνιαστικού της, που ποτέ δεν ξεπέρασε ,τον Αστέρη.

Σασμός: Δύσκολες ώρες για την Στέλλα στην δεύτερη σεζόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτόν τον λόγο εξαφανίστηκε ο Παύλος Βρουλάκης

Η Στέλλα  διχάζεται ανάμεσα στη βαθιά επιθυμία, να τιμωρηθεί ο φονιάς του Άγγελου και την υποχρέωση της να στηρίζει ως δικηγόρος την οικογένεια Σταματάκη. Τις αγωνίες και τα ερωτηματικά της τα μοιράζεται με τον Αστέρη και θα σταθεί στο πλευρό του στην προσπάθειά του να αναγνωριστεί ως νόμιμος πατέρας του μικρού Πετρη.

Άσπα (Βέρα Μακρομαρίδου)

Ο φονιάς του αγαπημένου της  Άγγελου, ξεχειλίζει το ποτήρι.  Είναι σίγουρη πως ο Κώστας είναι ο δολοφόνος του, καθώς εξαφανίζεται από το χωριό και είναι αποφασισμένη να οδηγήσει τον αστυνόμο Φραγγιαδάκη στη σύλληψη του.

Σασμός: Η Άσπα αλλάζει ριζικά

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτό προστατεύει ο Παπά Μιχάλης τον Βρουλάκη

Γιαγιά ειρήνη (Ολγά Δαμάνη)

η Γιαγιά ειρήνη έχει βαριά ευθύνη για την εξέλιξη της βεντέτας, καθώς έκρυψε από τον δολοφονημένο γιο της Μάρκο Βρουλάκη, το γράμμα της αγαπημένης του Ανθούλας.

Σασμός: Ο φόβος της γιαγιάς Ειρήνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα διεκδικήσει ο Αστέρης το παιδί

Η δολοφονία και του δεύτερου εγγονού της Άγγελου, είναι η χαριστική βολή και  η εμφάνιση του ανιψιού της Παύλου, ξέρει πολύ καλά ότι θα πυροδοτήσει ένα νέο κύκλο αδυσώπητου, αιματηρού πολέμου. Πόσο θα αντέξει η καρδιά της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close