Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 50, 51, 52, 53, 54,

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 50, 51, 52, 53, 54. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Έρωτας Φυγάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Τελικά τι θα γίνει με Μάρκο και Αλεξάνδρα;; Οεο;;

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 50 στις 28/11/22

Επεισόδιο 50

Δευτέρα

Το σχέδιο της Μαργέτας για να βάλουν στη θέση του το Στρατή, πηγαίνει κατ’ ευχήν και η Γεωργία νιώθει ότι είναι βουτηγμένοι σε μια άθλια μοίρα, χωρίς επιστροφή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος συγκλονίζεται με όσα μαθαίνει

Η συνεργασία του Μάρκου με το μεγαλύτερο εξαγωγέα της περιοχής ευοδώνεται, αλλά ο Ιάσονας θα κάνει ό,τι μπορεί για να την καταστρέψει. Ο Μάρκος πλησιάζει την Ευγενία, ενώ η Άννα έρχεται πιο κοντά με το Νικόλα. H Μαργέτα έρχεται μπροστά σε μία αποκάλυψη.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 51 στις 29/11/22

Επεισόδιο 51

Τρίτη

Η Αλεξάνδρα γράφει γράμμα στον Μάρκο, για να του πει όλη την αλήθεια. Η σοδειά του Μάρκου και του Στέφανου έχει καταστραφεί και οι δυο τους υποψιάζονται πως είναι δουλειά του Ιάσονα και του Φίλιππου. Ο Στέφανος έχει ένα κρυφό σχέδιο για το πώς να τους εκδικηθούν. Ο Ιάσονας βάζει τον Ζαφείρη να ψάξει να βρει τον τρίτο μάρτυρα του φόνου του πατέρα του, τον μόνο εν ζωή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αίσιο τέλος με την μικρή Αγγελική

Η Ευγενία πηγαίνει καλεσμένη στο αρχοντικό για τσάι και η Αλεξάνδρα γίνεται έξαλλη. Βρίσκει τον Μιχάλη και του δίνει το γράμμα που έχει γράψει για τον Μάρκο και του ζητάει να του το παραδώσει.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 30 στις 30/11/22

Επεισόδιο 52

Τετάρτη

Ο Μάρκος είναι θυμωμένος με τον Στέφανο, καθώς πήρε την πρωτοβουλία να παραγγείλει εκατό τόνους λάδι από την Κύπρο χωρίς να τον ρωτήσει. Ο Στρατής θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο του, για να ανατρέψει τον Σταύρο και να πάρει πίσω τη θέση του επιστάτη στα κτήματα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα παγιδεύει τον Άγγελο στην απόδραση του

Ο Ιάσονας πηγαίνει εκδρομή με την Αλεξάνδρα και το μωρό στην εξοχή, αλλά εκεί τα πράγματα θα πάρουν μια τελείως διαφορετική τροπή και οι τρεις τους θα βρεθούν σε πολύ μεγάλο κίνδυνο…

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 53 στις 1/12/22

Επεισόδιο 53

Πέμπτη 

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο φροντίζοντας τον Ιάσονα με πολλή αγάπη. Αισθάνεται ευγνωμοσύνη που της έσωσε τη ζωή καθώς και του παιδιού της. Ο Μάρκος τους βλέπει τυχαία στο νοσοκομείο,
χωρίς να τον καταλάβουν, σε μια τρυφερή στιγμή και καταρρακώνεται. Εξομολογείται στο Στέφανο ότι την σκέφτεται ακόμη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Αλλά αυτή έχει προχωρήσει. Ο Στέφανος τον συμβουλεύει να προχωρήσει κι αυτός. Πριν όμως το κάνει, σταματάει το αυτοκίνητο της Αλεξάνδρας με το δικό του, στον δρόμο. Τη ρωτάει αν είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Αυτή Του απαντάει με δυσκολία ναι, αλλά δεν λέει την αλήθεια. Έτσι κι αυτός ξεκινά μια γνωριμία με την Ευγενία, την γιατρό, που έχει αρχίσει να του αρέσει.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 54 στις 2/12/22

Επεισόδιο 54

Παρασκευή 

Ο Μάρκος με την Ευγενία θα συναντηθούν με τον Ιάσονα, την Αλεξάνδρα, το Φίλιππο και τη Δήμητρα και η συνάντηση αυτή θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 45 , 46 , 47 , 48 , 49

Η εμπιστοσύνη του Ιάσονα απέναντι στην Αλεξάνδρα κλονίζεται ξανά και ο Φίλιππος άθελά του αποκαλύπτει στη Δήμητρα τη σχέση του Μάρκου με την Αλεξάνδρα. Ο Μιχάλης υποκύπτει στον εκβιασμό των Δεμερτζήδων για το διαζύγιό του ενώ ο Ιάσονας αρχίζει να υποψιάζεται έντονα το Ζαφείρη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close