Η Γη της Ελιάς: Αίσιο τέλος με την μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως θα έχει αίσιο τέλος με την μικρή Αγγελική.

Ευτυχώς βρε παιδιά….

Η ιστορία που μας έχει συγκλονίσει όλους είναι αυτή της μικρής Αγγελικής και η εμφάνιση του βιολογικού της πατέρα, του Σωκράτη. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που ο Σωκράτης έχει μπει για τα καλά στη ζωή του μικρού παιδιού δημιουργώντας φόβους στην οικογένεια Βρεττάκου για το γεγονός όχι μόνο ότι μπήκε με το έτσι θέλω στη ζωή της Αγγελικής, αλλά και ότι μπορεί να τους την πάρει με όποιο κόστος για την μικρή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά προτρέπει την Ιουλία να χωρίσει με Κουράκο και να τα ξαναβρεί με τον Στάθη

Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική γίνονται γονείς για δεύτερη φορά

Ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο ομαλά από ότι περιμέναμε. Η Αντιγόνη είναι αυτή που θα βάλει φρένο στον Σωκράτη. Αυτή θα του εξηγήσει τι έχει συμβεί στη ζωή της αλλά και τη ζωή αυτού του αθώου παιδιού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης στήνει παγίδα σε Ιουλία Στάθη και τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Ο Σωκράτης θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ανατρέψει την στριμωγμένη ζωή της Αγγελικούλας. Αρχίζει να πιστεύει και αυτός ότι δεν πρέπει το κοριτσάκι να ταραχτεί για άλλη μια φορά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κόρη του Δημοσθένη ετεροθαλής αδερφή του Φίλιππου

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κεράτωνε τον Δημοσθένη με τον άντρα της Χάιδως

Έτσι αποφασίζει με τη βοήθεια και μιας παιδοψυχολόγου να χειριστεί διαφορετικά το ζήτημα της Αγγελικής. Τελικά η Αγγελική μένει στους Βρεττάκους και όλοι μαζί κάνουν μία συμφωνία για το καλό του παιδιού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close