Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 90 , 91 , 92 , 93 , 93 , 94

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 90 , 91 , 92 , 93 , 93 , 94 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Έρωτας Φυγάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 90 στις 6/2/23

Επεισόδιο 90

Δευτέρα

Η Στέλλα είναι ακόμα πολύ αναστατωμένη απ’ αυτό που έγινε το προηγούμενο βράδυ κάτι που προκαλεί πολλά ερωτήματα στους υπόλοιπους. Ο Ιάσoνας εξηγεί στη Μαργέτα και μόνο στη Μαργέτα τι ακριβώς συνέβη και αυτή αναλαμβάνει να το διευθετήσει όπως μόνο αυτή ξέρει.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία παροτρύνει τον Βίκο να βρει τη μητέρα του

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 90 , 91 , 92 , 93 , 93 , 94

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ανακαλύπτει την αλήθεια

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της περιοχής παντρεύει το γιο του και είναι καλεσμένοι όλοι τους. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να πάει στο γάμο και να συναντήσει το Μάρκο από κοντά…

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 91 στις 7/2/23

Επεισόδιο 91

Tρίτη 

Ο Στέφανος ενημερώνει τον Ιάσoνα πως ο αντίπαλος τους ο Κοντογιάννης εκμεταλλεύτηκε την έχθρα του με τον Μάρκο και οργάνωσε επίθεση στις καλύβες των εργατών χρησιμοποιώντας τον όνομά του. Αυτό κάνει Μάρκο και Ιάσoνα να συμμαχήσουν στη συνεδρίαση του επιμελητηρίου και να διώξουν τον Κοντογιάννη. Αλλά μετά τσακώνονται ξανά.

Η Μαργέτα με την Αλεξάνδρα τα ξαναβρίσκουν. Όπως και η Αλεξάνδρα με την Ρηνιώ. Ο Κωστάκης ζητά χρήματα από την Μαργέτα για να μην μιλήσει στην Αλεξάνδρα για τη Στέλλα και τον Ιάσoνα. Ενώ αργότερα παρασύρει σε ερημική τοποθεσία την Ρηνιώ και την βιάζει.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 92 στις 8/2/23

Επεισόδιο 92

Tετάρτη 

Η Ρηνιώ βρίσκεται σε σοκ από τον βιασμό και τον τραυματισμό του Μάρκου. Την περιθάλπει η Μαργέτα, την πηγαίνει στο σπίτι της και τη βοηθάει να πλυθεί. Ο Μάρκος αρνείται να πάει στο νοσοκομείο για να μην μαθευτεί η ιστορία κι έτσι να προστατέψει το όνομα της Ρηνιώς.

Η Αλεξάνδρα διαισθάνεται πως κάτι κακό συμβαίνει, ανησυχεί για το μωρό και πηγαίνει και το παίρνει από την νταντά με το έτσι θέλω. Ο Ιάσονας της υπόσχεται ότι δεν θα το ξαναπάρει μακριά της.

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος πίσω από όλα

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 90 , 91 , 92 , 93 , 93 , 94

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία παροτρύνει τον Βίκο να βρει τη μητέρα του

Η Ευγενία καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει με τον Μάρκο και πηγαίνει να τον βρει. Η Ελπίδα παρακολουθεί τη Μαργέτα και τη Ρηνιώ και προσπαθεί να μάθει τί έχει γίνει. Η Δήμητρα κι ο Σπύρος μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για την οικογένεια του Λινάρδου από έναν ηλικιωμένο μάρτυρα.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 93 στις 9/2/23

Επεισόδιο 93

Πέμπτη 

Η Μαργέτα αποκαλύπτει τα πάντα στον Ιάσονα και συνεργάζονται ώστε να μη μάθει κανείς την αλήθεια τόσο για τη Ρηνιώ όσο και για το χαμό του Κωστάκη. Ο Μάρκος με τον Στέφανο προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια από την Ευγενία.

Η Ρηνιώ είναι να πεθάνει ενώ ο Μιχάλης βρίσκει την Άννα και αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι η κόρη τους είναι εδώ. Η Αλεξάνδρα βρίσκει σημάδια παραμέλησης στο σώμα του μωρού, τρελαίνεται, το πάει στο νοσοκομείο, ο Ιάσονας την ακολουθεί και όταν φτάνουν η Αλεξάνδρα παθαίνει μία ακόμα υστερική κρίση.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 94 στις 10/2/23

Επεισόδιο 94

Παρασκευή 

Ο Ιάσονας και η Μαργέτα είναι ακόμα σε μεγάλη αναστάτωση καθώς αναμένουν να βρεθεί το πτώμα του Κωστάκη. Η υγεία του Μάρκου καλυτερεύει μέρα με τη μέρα όμως η σχέση του με την Ευγενία δείχνει να περνάει κρίση.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Ευτυχία ξανά απέναντι

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 90 , 91 , 92 , 93 , 93 , 94

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Παύλος λέει στην Αργυρώ πως πρέπει να πει την αλήθεια για το παιδί στον Αστέρη

Η ίδια μάλιστα, εκφράζει τα παράπονά της και στον Στέφανο. Η Ελπίδα και η Χαρά θα βρεθούν προ εκπλήξεως όταν θα φτάσει στα χέρια τους ένα γράμμα από άγνωστο αποστολέα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close