Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-Δήμητρα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Δήμητρα ανακαλύπτει την αλήθεια.

Σιγά που θα της ξέφευγε. Δεν ξέρεις με ποια έμπλεξες Δημοσθένη!!

Το ένστικτο αυτοσυντήρησης του Δημοσθένη είναι πιο ισχυρό και από το σοκ της δολοφονίας του γιου του μπροστά στα μάτια του, όπως είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο της «Γης της ελιάς».

Ο εγκέφαλος της εγκληματικής συμμορίας που έχει απλώσει τις φτερούγες της πάνω από τη Μάνη δεν θέλει σε καμία περίπτωση η αστυνομία να χώσει τη μύτη της στις υποθέσεις του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία μπαίνει στη ζωή του Ισίδωρου και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98, 99, 100

Γι’ αυτό, πριν ακόμα κοπάσει ο θόρυβος από τους πυροβολισμούς, καταστρώνει το δικό του υποχθόνιο σχέδιο. Παρουσιάζει στις αρχές τον τραυματισμό το Κίμωνα ως αυτοκτονία και αποφασίζει να τιμωρήσει τους δράστες της επίθεσης με το ίδιο νόμισμα. Μόνο στο νοσοκομείο, πάνω από το σώμα του γιου του, ο Δημοσθένης αφήνει τον εαυτό του να ξεσπάσει.

Ατυχώς για τα σχέδια του Δημοσθένη, η Δήμητρα είναι απολύτως σίγουρη ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του Κίμωνα δεν ήταν αυτοκτονία. Άλλωστε, λίγες ώρες πιο πριν, ο ίδιος άνθρωπος της είχε ζητήσει να παντρευτούν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χάνει τη μνήμη της

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σχέδιο δολοφονίας για Λυκούργο – Ισμήνη

Η Δήμητρα, μετά από τα δραματικά γεγονότα στο νοσοκομείο και την κηδεία, θα μοιραστεί τις σκέψεις της με τον Κουράκο, τον οποίο θα πιέσει να ξεκινήσει έρευνα. Και δεν θα μείνει εκεί. Θα μπουκάρει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη, χωρίς προηγούμενη άδεια από τον αστυνόμο, για να βρει στοιχεία που θα ενισχύσουν τις υποψίες της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππός μένει καθηλωμένος σε καροτσάκι;

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ραγίζουν καρδιές οι εξελίξεις

Η Δήμητρα γλιτώνει στο τσακ τη σύλληψη επ’ αυτοφώρω από τον Δημοσθένη, ο οποίος επιστρέφει αιφνιδιαστικά σπίτι του, όμως ο κίνδυνος δεν θα επηρεάσει την αποφασιστικότητά της να φτάσει στην αλήθεια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική είναι παιδί μου – Η Αντιγόνη λυγίζει

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά Απασφαλίζει-Είσαι αγνώμων και αχάριστη

Και θα φτάσει. Η Δήμητρα θα εξιχνιάσει την υπόθεση της δολοφονίας του Κίμωνα με την βοήθεια του Ανδρέα, του κολλητού φίλου του δολοφονημένου, ο οποίος καταφτάνει στην Αρεόπολη με συγκεκριμένη ατζέντα και πληροφορίες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close