Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-Βίκος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Αλεξία παροτρύνει τον Βίκο να βρει την μητέρα του. 

Μόνο σε εμάς φαίνεται παράξενο, αυτό το δέσιμο που απέκτησαν αυτοί οι δύο;

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Μαύρο Ρόδο”, θα δούμε την Αλεξία και τον Βίκο να έρχονται πολύ κοντά. Αφορμή θα σταθεί ένα γράμμα που είχε γράψει η μητέρα της για τον Βίκο, το οποίο η ίδια αρνείται να του δώσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία χωρίζει τον Παναγιώτη για τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Οι συναντήσεις τους πυκνώνουν, με αποτέλεσμα η ηρωίδα μας να τον γνωρίζει καλύτερα. Σύντομα θα διαπιστώσει πως ο Βίκος δεν είναι απάνθρωπος και πως δεν ευθύνεται εκείνος για τη δολοφονία της μητέρας της σύμφωνα με το youfly.com.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Ο Βίκος είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, πληγωμένος, που έμπλεξε με τη μαφία, όπως και ο πατέρας της. Αντίστοιχα, ο Βίκος θα δει πως η Αλεξία μοιάζει πολύ με την μητέρα της, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

Οι δυο τους θα ανοίξουν τις καρδιές τους και θα εκμυστηρευτούν βαθιά μυστικά, που θα τους ενώσουν ακόμη περισσότερο. Η Αλεξία θα δεθεί μαζί του, με αποτέλεσμα η σχέση της με τον Παναγιώτη να περνά τεράστια κρίση. Η Αλεξία θα αλλάξει τον Βίκο και κάποια στιγμή θα τον στρέψει να βρει τη μητέρα του όταν της ανοίξει την καρδιά του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως τελικά δεν είναι ο Βίκος ο γιος της Ηγουμένης;

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Και δεύτερος νεκρός σύντομα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close