Έρωτας-Φυγάς-Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η επιθυμία της Αλεξάνδρας δεν θα ολοκληρωθεί.

Αχ βρε Αλεξάνδρα μας και εσύ…

Κι όμως, ο Μιχάλης προδίδει με τη στάση του την Αλεξάνδρα, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μπορεί οι δυο τους να τα πηγαίνουν καλά και να έχουν μία ιδιαίτερη σχέση, σύντομα, όμως, τίποτα δε θα είναι το ίδιο μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής κατηγορείται για φόνο

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ξεχνά την Αλεξάνδρα και ξεκινάει ένας νέος έρωτας

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 50, 51, 52, 53, 54,

Η Αλεξάνδρα, αποφασισμένη να πει όλη την αλήθεια για τον ψεύτικο γάμο της στον Μάρκο, ζητά από τον Μιχάλη να μεταφέρει ένα – γράμμα φωτιά. Πιο συγκεκριμένα, η ηρωίδα γράφει σε ένα σημείωμα όλα όσα την ανάγκασαν να παντρευτεί τον Ιάσονα, τονίζοντας τόσο τις απειλές της Μαργέτας, όσο και την καταπίεση που δέχθηκε για το μωρό της.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας πετάει στο δρόμο τον Στρατή και την Γεωργία

Έρωτας-Φυγάς-Αλεξάνδρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία την κάνει για Αθήνα

Με φόβο μέσα της, ζητά από τον Μιχάλη να δώσει αυτό το γράμμα στον Μάρκο, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να πλησιάσει τον αγαπημένο της, χωρίς να κινήσει υποψίες. Ο Μιχάλης δέχεται, δίνοντάς της μία μεγάλη υπόσχεση που δε θα τηρηθεί ποτέ.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η άγρια σύγκρουση Ειρήνης και Ασπασίας βάζουν τον Δημοσθένη σε υποψίες

Έρωτας-Φυγάς-Πέμη-Ζούνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Μαρίνας αποτελεί μία ιστορία γεμάτη από αγκάθια

Πράγματι, ο Μιχάλης συναντά τον Μάρκο, αλλά δε του δίνει το γράμμα της Αλεξάνδρας, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο ίδιος βλέπει πως η Αλεξάνδρα αρχίζει να δένεται με τον Ιάσονα και τους Δεμερτζίδες, για αυτό και δε θέλει να της στερήσει την ευκαιρία για μια όμορφη ζωή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 6, 7, 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η αμνησία που θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Έτσι, το γράμμα αυτό πάει στα σκουπίδια και η Αλεξάνδρα χάνει άλλη μια ευκαιρία να πει την αλήθεια στον αγαπημένο της.. Ο Μιχάλης την προδίδει στεγνά, θεωρώντας πως έτσι της κάνει καλό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close