Έρωτας Φυγάς: Μαργέτα και Στέφανος περνούν μια νύχτα πάθους

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς Μαργέτα και Στέφανος περνούν μια νύχτα πάθους

ΑΑΑΑΑΧ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται εγκλωβισμένη στην ψυχιατρική κλινική όπου την έχει κλείσει η πεθερά της για να την προστατεύσει ώστε να μην επιχειρήσει να  ξανά  κάνει κακό στον εαυτό της. Εκεί όμως την κρατούν δεμένη και την αναγκάζουν να παίρνει φάρμακα.

Ο Μάρκος με την Ευγενία επιστρέφουν στην Μεσσηνία πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ η Στέλλα καταφέρνει να πετύχει το σκοπό της να παρασύρει το Στρατή στο κρεβάτι. Ο Φίλιππος υψώνει λευκή σημαία και επισκέπτεται τον Ιάσωνα στη φυλακή αλλά εκείνος του μιλάει και πάλι αλαζονικά.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η Ελπίδα σκοτώνει τον Μήτσο

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Ο Στέφανος πηγαίνει στην χωροφυλακή και καταθέτει ότι δεν έκανε καμιά δολοφονική ενέργεια ο Δεμερτζής εναντίον τους έτσι ο Ιάσωνας αφήνεται ελεύθερος και επιστρέφει στο σπίτι, όπου ενημερώνεται για την απόπειρα αυτοκτονίας  της Αλεξάνδρας αλλά η Μαριέττα αρνείται να του πει που βρίσκεται.

Την κουβέντα τους ακούει κρυφά η Στέλλα η οποία φρόντιζει να τον βρει κάποια στιγμή μόνο του και τον ενημερώνει για το που είναι σύζυγος του. Ο Ιάσωνας πηγαίνει στην ψυχιατρική κλινική, την παίρνει από κει και γυρίσουν στο σπίτι τους .

Έρωτας-Φυγάς-Ιάσωνας

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Μαζί ξανά Μάρκος και Ευγενία

Η Μαριέττα του λέει πως έκανε πολύ μεγάλο λάθος και θα το μετανιώσει. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα νιώθει ευγνωμοσύνη για τον Ιάσωνα και αναγνωρίζει πως παρότι εκείνη τον πλήγωσε δηλώνοντας του ότι δεν θα τον αγαπήσει ποτέ, εκείνος δε σταμάτησε να την αγαπάει και της το απέδειξε για μια ακόμη φορά, όταν ενάντια στην θέληση της μητέρας του πήγε και την πήρε μέσα απ’ το ψυχιατρείο.

Συγκινημένη του υπόσχεται ότι θα αφιερώσει τη ζωή της σε εκείνον και το παιδί τους και κουρνιάζει στην αγκαλιά του. Ο Ιάσωνας παρά τις ενστάσεις της μητέρας του αποφασίζει να πάει την Αλεξάνδρα να δει το μωρό.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 50, 51, 52, 53, 54,

 

Την ίδια ώρα ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Μάρκο οτι είναι ερωτευμένος με την Άννα και περιμένει να υποστεί τις συνέπειες.

Ο Στρατής και η Στέλλα συνεχίζουν  να παίζουν το επικίνδυνο παιχνίδι τους αλλά αυτή τη φορά η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους. Η Γεωργία τους βλέπει και γίνεται έξαλλη με τη Στέλλα που ξελογιάσει τον άντρα της και από κείνη τη στιγμή την βάζει να κάνει τις πιο δύσκολες δουλειές.

Βέβαια δεν αφήνει και το Στρατή ατιμώρητο  αφού τον διώχνει απ’ το δωμάτιο του. Ο Στέφανος συμβουλεύει το Μάρκο να αφήσει πίσω του ότι έχει γίνει και να προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή του με την Ευγενία .

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Έρωτας Φυγάς: Ευγενία και Αλεξάνδρα χαροπαλεύουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία παίρνει μία μεγαλειώδη απόφαση

Σε μια εκδήλωση στην λεσχη η  Αλεξάνδρα θα συναντηθεί με το Μάρκο. Θα πληγωθεί για άλλη μία φορα  όταν τον βλέπει με την Ευγενία και κάποια στιγμή τον πετυχαίνει μόνο και θέλει να του μιλήσει.  Εκείνος όμως της μιλά πολύ ψυχρά και τι ζητάει να τον αφήσει ήσυχο.

Η Αλεξάνδρα καταλαβαίνει  ότι δεν έλαβε ποτέ το γραμμα και αργότερα στο αρχοντικό επιτίθεται στην Ρηνιω θεωρώντας ότι την ξεγέλασε. Την επόμενη μέρα βλέπει στην εφημερίδα την είδηση  του  αρραβώνα του με την Ευγενία και σοκάρεται .

Η ελπίδα καταφέρνει να ανακαλύψει το Μήτσο και μπουκάρει στο σπίτι της Χαράς έξαλλη ενώ η Δήμητρα έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ σκληρή αποκάλυψη για το παρελθόν του Φίλιππου .

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Ερώτας φυγάς : Η Μαργέτα στηρίζει Μάρκο και Αλεξάνδρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης δένεται με τον Μικρό Πετρή

Η Μαριέττα και ο Στέφανος παίρνουν μια νύχτα μαζί όταν τους πιάνει καταιγίδα και δεν μπορούν  να επιστρέψουν στα σπίτια τους… 40 χρόνια περίμεναν για μια τέτοια βράδια οπότε καταλαβαίνετε τί έχουμε να δούμε!

Η Αλεξάνδρα στην αρχή θα είναι διστακτική , αλλά αργότερα θα παραδοθεί στον Στέφανο . Μετά από αυτή τη βραδιά όλα θα αλλάξουν.

Η Αλεξάνδρα βλέπει επιτέλους το μωρό αλλά ο όρος που θέτει ο Ιάσωνας για να μένει οριστικά μαζί τους είναι πολύ σκληρός . Πρώτα θα παντρευτεί ο Μάρκος την Ευγενία. Μόνο που Ευγενία δε δείχνει να βιάζεται να παντρευτεί καθώς θέλει να είναι σίγουρη πριν κάνει αυτό το βήμα

Close