Σασμός: Ο Αστέρης δένεται με τον Μικρό Πετρή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης δένεται με τον Μικρό Πετρή

ΕΜ το αίμα νερό δεν γίνεται!!!!

Ο αγώνας της Αργυρώς στη σειρά Σασμός για τη διεκδίκηση του παιδιού της, δικαιώνεται. Η Στέλλα με χαρά θα της ανακοινώσει σύντομα πως ο Σταύρος θέλησε να κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορούσε, δηλαδή να της δώσει το διαζύγιο και να βλέπει τον γιο του τις ημέρες που θα του ορίσει το δικαστήριο.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 62 , 63 , 64 , 65, 66

Σασμός-Αργυρώ-μικρός Πετρής-

Δείτε ακόμη Σασμός: Βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί τον Μαθιό

Η Μαρίνα και η γιαγιά επιτέλους θα ηρεμήσουν, όπως και η Ασπα, αφού θεωρούσαν τελείως άδικη τη στάση του Σταύρου απέναντί της. Τα ευχάριστα νέα θα μάθει φυσικά και ο Αστέρης ο οποίος θα ηρεμήσει γνωρίζοντας πως η γυναίκα της ζωής του δεν θα είναι πλέον στενοχωρημένη και μακριά από το παιδί της.

Η Αργυρώ θα αρχίσει να αναρωτιέται αν πρέπει να πει στον Αστέρη πως ο μικρός Πετρής είναι γιος του. Όσο η Μαρίνα θα προσπαθεί να την πείσει πως είναι δίκαιο να ξέρει ο Αστέρης ότι έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, η Ασπα θα την αποθαρρύνει καθώς γνωρίζει πως μια τέτοια αποκάλυψη θα έφερνε ακόμα πιο κοντά το πρώην ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Εντολη θανάτου για την Μαρίνα

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-Πετρής

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης οδηγείται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο

Η Άσπα της λέει ότι δεν πρέπει να αναστατώσει τη ζωή του δύο χρόνια μετά. Η ίδια μπαίνει σε σκέψεις ενώ υπέρ του να μιλήσει στον βιολογικό πατέρα του παιδιού θα είναι και η γιαγιά της. Της λέει ότι είναι αμαρτία να έχει ένα παιδί και να μην το ξέρει. Αν το μάθει αργότερα ο πόνος θα είναι πιο μεγάλος αλλά τη συμβουλεύει να κάνει ό,τι της λέει η καρδιά της!

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα φεύγουν απο την Κρήτη

Σασμός: Ο Αστέρης δένεται με τον Μικρό Πετρή

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα τελευταία λόγια του Σταύρου τελειώνουν Αργυρώ -Αστέρη

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να της δώσει μια απάντηση που να την ικανοποιεί, ωστόσο ο Αστέρης έχει αρχίσει να δένεται έντονα με το μικρό αυτό αγόρι όταν τον συναντάει τυχαία με την Αργυρώ, αλλά πάντα οι κινήσεις του είναι συγκεκριμένες. Στο μεταξύ, ο Σταύρος από μακριά παρακολουθεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής του, όπου η πρώην γυναίκα του περιτριγυρίζεται από τον νούμερο ένα εχθρό και αντίζηλό του. Τον Αστέρη Σταματάκη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close