Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 47 , 48 , 49 , 50  :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 47  στις 22/1/2023

Επεισόδιο 47

Κυριακή

Ο Λευτέρης ξεσκεπάσει τα ψέματα της Πολυξένης κι εκείνη τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος και η  Ελισάβετ βρίσκονται σε κίνδυνο καθώς παλεύουν να γλιτώσουν από τα χέρια του απαγωγέα. Στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν…

Ο Βίκος είναι έτοιμος να πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα, ενω ο Μπόγρης έχει στα χέρια του στοιχεία για το παρελθόν της Ηγουμένης. Ο Σταυρινός παίρνει μια μεγάλη απόφαση, την ώρα που ο Πέτρος και η Ελισάβετ έρχονται όλο και πιο κοντά.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη Ανοίγει την καρδιά της στην Αυξεντία

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα Διαλύεται και ζητά εκδίκηση

 

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 48  στις 23/1/2023

Επεισόδιο 48

Δευτέρα

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ αγνοούνται. Ο Λευτέρης πηγαίνει οργισμένος στο μοναστήρι για να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του. Τα νεότερα στοιχεία από τις αστυνομικές έρευνες θα τον αποκαρδιώσουν. Θα βρει, όμως, αναπάντεχο σύμμαχο την Ηγουμένη, στη σχέση των δύο αγνοουμένων.

Νιώθωντας πως πως χάνει την Ελισάβετ ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Αυξέντια τον έρωτα του για εκείνη. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο αρχίσει να σφίγγει και η Κυρά τον κατηγορεί ευθέως πως εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση του εγγονου της.

Την ίδια στιγμή ο Θέμης προσεγγίζει τον Δαμάλα με μια δελεαστική πρόταση. Αν βρεθούν τα παιδιά θα εγκαταλείψει για πάντα τη νύχτα. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος όμως βρίσκονται κάπου που κάνεις δεν γνωρίζει με τον αδίστακτο απαγωγέα να τους σημαδεύει με το όπλο του.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Σκοτώνουν την Νατάσα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μπουκάρει στο μαγαζί του Καστρινού και γίνεται το σώσε

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 49  στις 24/1/2023

Επεισόδιο 49

Τρίτη

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 50  στις 25/1/2023

Η Πολυξένη από την άλλη, βλέπει μία πλευρά του Λευτέρη που δε γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για τις σχέσεις τους, ενώ ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι. Ο Παράσχος προσπαθεί να πείσει τον  Θέμη ότι υποψίες είναι αβάσιμες.

Η Κασσιανή με το Γιώργο προχωρούν την πλεκτάνη εις βάρος της Ηγουμένης με τον απαγωγέα να τραυματίσει σοβαρά τον Πέτρο. Εκείνος και Ελισάβετ βρίσκονται απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο κλειδωμένοι, με ελάχιστη τροφή και νερό και αγωνιούν για τη ζωή τους. την ώρα όμως, που η περιπέτεια και ο εγκλεισμός  τους φέρνει ακόμα πιο κοντά…

 

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

 

Επεισόδιο 50

Τετάρτη

Η Ελισάβετ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πέτρο ζωντανό. Ο Βίκος και ο Θέμης αγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον απαγωγέα. Η Θάλεια μαζεύει όλο και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του Βίκου. Τα σχέδια και οι παγίδες της Κασσιανής φέρνουν σε δύσκολη θέση την Ηγουμένη. Ο Θέμης βρίσκεται σε απόγνωση. Στην προσπάθεια του να βρει τον δολοφόνο της Αγγελικής και να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα ζητήσει τη βοήθεια του Βίκου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σαράντος και Γιάννα το νέο ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο

 

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close