Έρωτας-Φυγάς-Ιάσωνας

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ιάσωνας βγαίνει εκτός εαυτού.

Τι σου φταίει η Αλεξάνδρα ρε κεφτέ και το παιδί;;;

Την βραδιά των εγκαινίων, μπροστά σε όλη την υψηλή κοινωνία της Μεσσηνίας, ο Δεμερτζής βγάζει στη φόρα τον άλλο του εαυτό.
Εξοργισμένος, ορμά στον Φίλιππο και τον χτυπάει άσχημα.

Εκείνος σοκάρεται και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο καλός του φίλος και συνεργάτης του επιτίθεται, όμως πολύ σύντομα θα μάθει τον
λόγο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας θάβεται ζωντανός

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Ευγενία και Αλεξάνδρα χαροπαλεύουν

Αργότερα, ο ίδιος ο Ιάσονας πηγαίνει στο σπίτι του και του λέει πως η Δήμητρα αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης του Μάρκου με την Αλεξάνδρα. Ένα μυστικό που ο Δεμερτζής ήθελε να κρατήσει για πάντα θαμμένο.

Στο μεταξύ, έπειτα από όσα συνέβησαν, η Ευγενία ζητάει άδεια από το νοσοκομείο και φεύγει από το Κιάρι. Θέλει να απομακρυνθεί για λίγο και να βάλει σε τάξη τις σκέψεις της, όμως ο Μάρκος την αναζητά για να της εξηγήσει…

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας πυροβολεί την Ρηνιώ

Έρωτας-Φυγάς-Ιάσωνας-Μαργέτα

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 65, 66, 67, 68, 69

Την εντοπίζει και είναι έτοιμος να την πλησιάσει για να της μιλήσει, όμως την τελευταία στιγμή μπλέκει σε μία φασαρία και πυροβολεί κάποιον που κάνει την κίνηση να του επιτεθεί.

Την ίδια στιγμή η Μαργέτα ψάχνει τρόπο για να αποκαταστήσει το όνομα της οικογένειας της και προτείνει στο γιο κάτι. Ο Ιάσονας με την Αλεξάνδρα θα δώσουν συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα, όπου εκείνη θα παραδεχτεί την σχέση της με τον Μάρκο, όμως θα δηλώσει πως τον χώρισε γιατί δεν μπορούσε να αντισταθεί στον έρωτα της για τον Δεμερτζή.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Στην φυλακή ο Μάρκος για άλλη μια φορά

Έρωτας-Φυγάς-Ιάσωνας-Αλεξάνδρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Ωστόσο, τόσο ο Ιάσονας, όσο και η Μαργέτα, δεν ξέρουν πως την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα έχει μαζέψει τα πράγματά της και είναι έτοιμη να εγκαταλείψει το αρχοντικό.

Μάνα και γιος την προλαβαίνουν κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο και για να την κάνουν να δεχτεί το σχέδιο τους, της παίρνουν το παιδί μέσα από την αγκαλιά της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close