Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης.

Τσάμπα χτυπάς δεν είναι κανείς 😂😂

Και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά «Σασμός» με τις ιστορίες των πρωταγωνιστών να μας καθηλώνουν, όλα μπορούν να ανατραπούν και να δούμε έναν νέο έρωτα ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Δημήτρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια λέει τα πάντα για τον Μαθιό στον Ευθύμη

Ο Δημήτρης, ο σύζυγος της Αιμιλίας, σύμφωνα με το youfly, που τον υποδύεται ο Μάνος Πετούσης, θα λέγαμε ότι είναι ο πιο θετικός χαρακτήρας της σειράς.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το διαζύγιο της Αργυρώς και του Σταύρου θα βαφτεί με αίμα

Σασμός-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης κινδυνεύει απο τον Ευθύμη

Αυτή τη στιγμή έχει να αντιμετωπίσει τον παλιό καλό του φίλο Παύλο Βρουλάκη που του «πήρε» την γυναίκα, χωρίς όμως να θέλει να τον εκδικηθεί και να του κάνει κακό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Νάντια παραδίδονται στο πάθος τους

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης περιμένει στην γωνία τον Πάνο και τον Ευθύμη

Ο Δημήτρης στη σειρά «Σασμός» θα μπορούσε ίσως να δικαιωθεί με έναν νέο έρωτα και το ιδανικό πρόσωπο θα ήταν η Καλλιόπη. Δυο πρόσωπα που έχουν εξέχουσα θέση στην κοινωνία του χωριού, η καπετάνισσα και ο γιατρός -ένας χαρακτήρας βέβαια διαφορετικός από τον σύζυγό της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close