Έρωτας-Φυγάς-Ιάσωνας-Ρηνιώ

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ιάσωνας πυροβολεί την Ρηνιώ.

Το έχει χάσει τελείως αυτός το μυαλό του….

Η συνέντευξη του Ιάσονα και της Αλεξάνδρας στη σειρά Έρωτας Φυγάς δημοσιεύεται και όλο το Κιάρι θαυμάζει τον ρομαντικό έρωτα του ζεύγους Δεμερτζή. Η εφημερίδα όμως πέφτει και στα χέρια του Μάρκου, που γίνεται έξαλλος από θυμό.

Πηγαίνει στο σπίτι της Ελπίδας και κάνει γνωστό πια σε όλους ότι είναι ο νέος ιδιοκτήτης! Ο Ιάσονας εκνευρίζεται όταν το ακούει και βγάζει όπλο, προκειμένου να τον διώξει από τη γη «του».

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 65, 66, 67, 68, 69

Έρωτας-Φυγάς-Μάρκος

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Στην φυλακή ο Μάρκος για άλλη μια φορά

Η Ρηνιώ μπαίνει μπροστά στον Μάρκο για να τον προστατέψει όταν ο Ιάσονας πυροβολεί! Η νεαρή κοπέλα πέφτει κάτω αιμόφυρτη και όλοι παγώνουν…

Η Ρηνιώ μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. ‘Επειτα από πολύωρη επέμβαση, βγαίνει νικήτρια από το χειρουργείο! Αναρρώνει και δηλώνει ότι… αυτοτραυματίστηκε κατά λάθος!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία κάνει το επόμενο βήμα με τον Κουράκο

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας θάβεται ζωντανός

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Επιστρέφει ξανά στη Μάνη αλλά τον υποδύεται άλλος ηθοποιός

Ο Μάρκος πηγαίνει στην Πάτρα να βρει την Ευγενία, η οποία όμως έχει ήδη φύγει για να επιστρέψει και ζητάει τη μετάθεσή της, πράγμα το οποίο μετανιώνει αμέσως, παρότι δηλώνει στον Μάρκο ότι έχουν χωρίσει.

Η Άννα δεν μπαίνει στο τρένο για Αθήνα και επιστρέφει στην αγκαλιά του Νικόλα, ενώ οι γονείς της τρελαίνονται από ανησυχία. Η Μαργέτα με τον Στέφανο καταστρώνουν ένα σχέδιο συμφιλίωσης για τα παιδιά τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Έρωτας-Φυγάς-Αλεξάνδρα

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 52 , 53 , 54 , 55 , 56

Σύμφωνα με αυτό, ο Μάρκος και ο Ιάσονας πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν, ενώ οι ίδιοι θα είναι δίπλα τους και θα τους παρακολουθούν. Υποτίθεται ότι ο Ιάσονας θα δώσει τα διπλάσια για να πάρει το πρώην σπίτι της Ελπίδας.

Όμως στη συνάντηση ο Μάρκος τον αιφνιδιάζει, λέγοντάς του ότι δεν θέλει χρήματα. Θα του το δώσει έτσι, αρκεί να παραχωρήσει ξανά συνέντευξη και να πει ότι στη φυλακή τού είχε ομολoγήσει πως η Αλεξάνδρα ήταν η γυναίκα του και του την είχε εμπιστευτεί για να την προσέχει. Ο όρος όμως αυτός εξαγριώνει τον Ιάσονα κι έτσι η επιχείρηση… συμφιλίωσης τινάζεται στον αέρα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close