Ερώτας Φυγάς: Την αναγκάζει να κρεμαστεί – Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε την Ευγενία να την αναγκάζει να κρεμαστεί. Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σεζόν.

Πανικός θα γίνει….

Το τέλος του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής του OPEN, Έρωτας φυγάς, πλησιάζει και να είστε σίγουροι πως θα σας καθηλώσει. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και φροντίσαμε να τις μάθουμε με κάθε λεπτομέρεια.

Η Ευγενία έχει γεννήσει ένα αγοράκι, τον γιο του Μάρκου, ενώ και η Αλεξάνδρα έχει φέρει στον κόσμο την κόρη του Ιάσωνα. Όμως η νεαρή γιατρός, που έχει μάθει για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του άντρα της με την πρώην αγαπημένη του με την οποία έχει επανενωθεί, τυφλωμένη από έρωτα και ζήλια, τους φωτογραφίζει. Το αποδεικτικό υλικό το στέλνει στον Ιάσωνα. Εκείνος με τη σειρά του βουτάει την Αλεξάνδρα μπροστά σε όλους και την απομακρύνει από το κτήμα. Η κοπέλα κλαίγοντας τον παρακαλάει:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό παρελθόν του Αλέξη που τον οδήγησε στην τρέλα

Ερώτας Φυγάς: Την αναγκάζει να κρεμαστεί – Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: To τραγικό τέλος ενός αδίστακτου δολοφόνου

«Είναι όλα ψέματα. Σε παρακαλώ. Πίστεψέ με. Άσε με κοντά στα μωρά μου», αλλά ο Ιάσωνας είναι ανένδοτος. Την πάει σε μια ερημιά και στρέφει το όπλο του πάνω της. Όμως δεν τη σκοτώνει. Την αφήνει μόνη και φεύγει.

Εκείνη καταταλαιπωρημένη καταφέρνει να γυρίσει πίσω. Μπαίνει στο σπίτι κρυφά, παίρνει το όπλο του άντρα της και μπροστά σε όλους του λέει: «Κανείς δεν θα με χωρίσει από τα παιδιά μου» και τον πυροβολεί δύο φορές. Η Μαργέτα σπεύδει να καλέσει ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο που ο Ιάσωνας χαροπαλεύει, έχει στήριγμά της τον Στέφανο. Η Αλεξάνδρα συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή. Η Ευγενία νιώθει τύψεις και ο Μάρκος της ζητάει να χωρίσουν.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η καρδιά της Βασιλικής σπάει σε χίλια κομμάτια

Ερώτας Φυγάς: Την αναγκάζει να κρεμαστεί – Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Δείτε ακόμα: Σασμός: Σκάει εγκυμοσύνη βόμβα

Έρωτας Φυγάς: Η απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Ιάσωνας βγαίνει από το νοσοκομείο και πάει να καταθέσει στη δίκη της Αλεξάνδρας. Εκεί πιάνεται στα χέρια με τον Μάρκο και μπαίνουν και οι δύο στο κρατητήριο. Τη ίδια ώρα η Ευγενία δίνει το παιδί της στη θεία της να το φροντίσει κι εκείνη κόβει τις φλέβες της στην μπανιέρα. Όμως η Νότα επιστρέφει και τη σώζει. Αργότερα της λέει ο Μάρκος: «Δεν είσαι κακός άνθρωπος, όμως έκανες κάτι κακό». Τότε εκείνη του απαντάει: «Σε αγάπησα πάρα πολύ. Μη με συγχωρήσεις, αρκεί να μη φύγεις. Δεν θέλω να μείνω μόνη μου».

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης μένει άφωνος με τις αποκαλύψεις της Όλγας

Ερώτας Φυγάς: Την αναγκάζει να κρεμαστεί – Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Σε προκαλώ να μιλήσεις καθαρά  Η Φιλαρέτη απασφαλίζει

Την ίδια ώρα η Μαργέτα πάει τα παιδιά στη φυλακή για να τα δει η Αλεξάνδρα. Όμως ο Ιάσωνας που τη βλέπει, τα παίρνει και τα κρύβει. Στο μεταξύ στη φυλακή οι κρατούμενες παθαίνουν δηλητηρίαση. Η Αλεξάνδρα νοσηλεύεται και η Νότα μπαίνει στο δωμάτιό της και προσπαθεί να τη δολοφονήσει. Εκείνη όμως ξυπνάει, φωνάζει και η Νότα τρομοκρατημένη φεύγει.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης κοντεύει να χάσει τα λογικά του

Ερώτας Φυγάς: Την αναγκάζει να κρεμαστεί – Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άλλο να είσαι άπληστος και άλλο δολοφόνος

Αργότερα η Ευγενία επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή: «Να μείνεις μακριά από τον άντρα μου. Είσαι συνέχεια κοντά του. Έχουμε οικογένεια. Σταμάτα να τριγυρνάς στα πόδια μας», την προειδοποιεί. Εκείνη όμως της απαντάει: «Μ’ αγαπάει ακόμα». Όταν η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται, ο Ιάσωνας συνεχίζει να μην της δίνει τα παιδιά. Στο μεταξύ η Νότα βάζει λόγια στην Ευγενία λέγοντάς της ότι για να σώσει τον γάμο της η μόνη λύση είναι να τη βγάλει από τη μέση.

Το βράδυ η Αλεξάνδρα λαμβάνει μια ειδοποίηση ότι ο Μάρκος την περιμένει στο γνωστό τους σημείο. Αντ’ αυτού όμως εμφανίζεται η Ευγενία, η οποία τη σημαδεύει με όπλο. «Αυτή τη φορά θα τον αφήσεις ήσυχο μια και καλή», της λέει και την αναγκάζει να ανέβει σε μια πέτρα. Μπροστά είναι κρεμασμένη μια θηλιά. Υπό την απειλή του όπλου η Αλεξάνδρα βάζει το κεφάλι της μέσα για να κρεμαστεί.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: To τέλος της Εύας στη σειρά

Ερώτας Φυγάς: Την αναγκάζει να κρεμαστεί – Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αστέρης δεν αντέχει άλλο την πίεση και λυγίζει

Έτσι ο θάνατός της θα φανεί ως αυτοκτονία και όχι δολοφονία. Με αυτή τη σκηνή θα κλείσει ο πρώτος κύκλος της σειράς, αφήνοντάς μας σε μεγάλη αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close