Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Λευτέρης μένει άφωνος με τις αποκαλύψεις της Όλγας. 

Ένα ποτήρι νερό δώστε του… ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο Σαράντος ανακαλύπτει ότι πίσω από τα mails βρίσκεται η Πολυξένη και σπεύδει στον Λευτέρη να του το πει. «Δεν μπορώ να καταλάβω, βρε Λευτέρη. Γιατί να μου στέλνει τέτοια μέιλ η Πολυξένη, και μάλιστα ανώνυμα; Τι προσπαθεί να πετύχει;», απορεί, χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία της Όλγας που στήνει αυτί.

«Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι, στην προσπάθειά της να με εκδικηθεί, στήνει διάφορα κόλπα για να με μπλέξει. Ίσως δεν της έφτασε το κακό που προκάλεσε με το διαγωνισμό και αποφάσισε να με δείξει και για ένοχο στην εξαφάνιση του πατέρα σου.

Δεν μου κάνει εντύπωση…Σκαρφίζεται διάφορα, ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, για να μου πάρει χρήματα μέσω εκβιασμών…», του απαντά ο Λευτέρης. «Σοβαρά τώρα; Κι έφτασε μέχρι εκεί;», ρωτά ο Σαράντος αδυνατώντας να τον πιστέψει, όμως εμφανίζεται η Όλγα και επιβεβαιώνει τα λόγια του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: O Βίκος κάνει στην Αλέξια την μεγάλη αποκάλυψη και αυτή σαστίζει

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένη τότε χαλάλι όσα έζησα

«Εννοείται! Για τη μάνα μου μιλάμε!». Ο Λευτέρης της ζητάει να πάει στο δωμάτιο της, αλλά η νεαρή έχει να πει κι άλλα. «Η μάνα μου, μου είχε πει ότι αν τη χωρίσει ο Λευτέρης, θα τον κάψει.

Από τότε που ανακάλυψε πως ο Λευτέρης είχε κρυφό τραπεζικό λογαριασμό με την Ελισάβετ, είχε πει, ότι αν δεν τα δώσει μόνος του, θα του τον αδειάσει αλλιώς…», συνεχίζει κοιτώντας τον Σαράντο, ενώ ο Λευτέρης τα χάνει….

Πίσω στην Πάτρα, η Κύρα τελικά συναντά τον Δαμαλά. «Σε τι οφείλω την τιμή; Ψώνια στην Αθήνα και με την ευκαιρία μια επίσκεψη σε παλιούς γνωστούς;», την ρωτά με σαρκαστικό χαμόγελο. «Για σένα ειδικά ήρθα, για να σου υπενθυμίσω μερικά πράγματα που όπως φαίνεται ξεχνάς.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ροδο : Η Θεοδότη γέννησε και μετά έγινε αιτία να σκοτωθούν όλοι οι δικοί της

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τί λέει το γράμμα του Πέτρου αναλυτικά- Ο Γεράσιμος το διαβάζει

Όπως ας πούμε ότι ο Βίκος χαίρεται τη ζωούλα του, ενώ εσύ στην καλύτερη θα βγεις μετά από καμιά δεκαριά χρόνια. Στις κατηγορίες για διαφθορά, οι ποινές δεν αστειεύονται. Κρίμα όμως δεν είναι να την πληρώσεις μόνο εσύ;», του απαντά και συνεχίζει:

«Ξέρεις τι θέλω. Να μου δώσεις στοιχεία για να καταγγείλω τον Βίκο για δολοφόνο της κόρης μου», του ξεκαθαρίζει και ο Δαμαλάς συνεχίζει να την κοιτά με ύπουλο χαμόγελο. «Δε θα φύγω από εδώ χωρίς τα στοιχεία», του λέει η Κύρα αποφασισμένη για όλα…

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Απάντησέ μου στο γράμμα. Μια λέξη περιμένω… Ένα ναι ή ένα όχι.

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θα μιλήσει ο Καστρινός στη Φιλαρέτη για το Βίκο ή θα το κρατήσει μυστικό;

Την ίδια ώρα, ο Θέμης είναι στο μπαρ του Μπάμπη και τον περιμένει. «Μπα, μπα καλώς τον Καστρινό! …Τι γίνεται Θέμη; Ήρθες να μου το πάρεις κι αυτό το μαγαζί;», τον καλωσορίζει και ο Καστρινός τον κοιτά με δολοφονικό βλέμμα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close