Έρωτας-μετά

Μπορεί τα καινούργια επεισόδια της σειράς Έρωτας Μετά να έχουν σταματήσει προς το παρόν λόγω κορονοϊού, ωστόσο οι εξελίξεις που πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια είναι συγκλονιστικές.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπαίνει ο ίδιος ο Αφεντάκης. Ο άντρας που όπως φαίνεται οργάνωσε την απαγωγή της Άννας και κρύβεται πίσω από τους σκληρούς εκβιασμούς προς τον Κωνσταντίνο πέφτει νεκρός.

Η Αστυνομία εντοπίζει το πτώμα του και έπειτα από την ταυτοποί­ηση των στοιχείων του αρχίζει μία μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρεθούν οι συνεργάτες του. Τα νέα για τη δολοφονία του Αφεντάκη σoκάρουν τους πάντες, αλλά πολύ περισσότερο την ‘Ολγα, που ξαφνικά βρίσκεται ξεκρέμαστη. Η κοπέλα πια δεν έχει κάποιον να στηριχτεί για το πώς πρέπει να κινηθεί αλλά και το πώς θα καλύψει τα ίχνη της, καθώς η Αστυνομία συνεχίζει να την αναζητά.

Όμως συνέπειες από τη δολοφονία αυτή φαίνεται πως υπάρχουν και στη σχέση του Ηλία με την Κατερίνα αλλά και της Όλγας με τον Παπαδόπουλο.

Οι αστυνομικοί, όμως, πολύ γρήγορα έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα πως η Όλγα συνεργαζόταν με τον Αφεντάκη. Αμέσως σημαίνει συναγερμός για τον εντοπισμό της.

Ο Παπαδόπουλος, όμως, την ενημερώνει για τις εξελίξεις και τη βοηθά να ξεφύγει από το κυνηγητό της Αστυνομίας. Εν τω μεταξύ, ο Τόνι καλεί στο αστυνομικό τμήμα έναν αγιογράφο που φαίνεται να γνωρίζει πράγματα γι’ αυτόν που πλαστογράφησε τα διαβατήρια της Αλίκης και του γιου του Παπαδόπουλου…

Μαζί με τον Γιώργο μαθαίνουν απ’ τον αγιογράφο τη διεύθυνση του άντρα που πλαστογράφησε τα διαβατήρια και προχωρούν την έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση…

Και ενώ οι ώρες περνούν, ο Παπαδόπουλος, στην προσπάθεια του να βρει ένα ασφαλές μέρος για την ‘Ολγα και τον ίδιο, ζητάει τη βοήθεια του Αποστόλη. Το ζευγάρι καταφέρνει ακόμη μία φορά να ξεφύγει από την Αστυνομία αλλά αναγκάζεται ν’ αλλάξει σχέδιο δράσης.

Close