Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 6

Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 7.  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Φλόγα και Άνεμος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr.

Εάν ήταν η σειρά κάθε ΣΚ θα ήταν πολύ καλύτερα…

Φλόγα και Άνεμος – Επεισόδιο 7 στις 29/10/2022

Επεισόδιο 7

Σάββατο

1968 Ο Παπανδρέου υποβάλλεται σε εγχείρηση στομάχου. Η κόρη της Κυβέλης, Μιράντα, συμπαραστέκεται στη μητέρα της, που αγωνιά. Ο Γκούβερης με τον λοχαγό συζητάνε για την πίστη του Φώντα στη δικτατορία, που έχουν αρχίσει να αμφισβητούν.

Στον «Ευαγγελισμό» απαγορεύουν την είσοδο στο δωμάτιο του Παπανδρέου στον γιο του, Γιωργάκη. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης πλησιάζουν στον τελικό σκοπό τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Ο έρωτας της Αγάπης και του Σπύρου του σοφέρ δεν μένει μυστικός. Η Κυβέλη «ξεθάβει» παλιές ιστορίες διαβάζοντας τα γράμματα του Γιώργη προς αυτήν.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Γεννιέται στην Ελβετία ο Γιωργάκης, ο γιoς της Κυβέλης και του Παπανδρέου. H Κυβέλη τού δίνει το όνομα του αγαπημένου της. Το πιστοποιητικό γέννησης, όμως, είναι η αιτία για τον πρώτο μεγάλο καβγά του ζευγαριού.

Δείτε ακόμη Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 6

Στην Αθήνα, η οικογένειά της μαθαίνει τα ευχάριστα νέα. Στην επιστροφή, η Κυβέλη συνεχίζει να παίζει στο θέατρο, αλλά ο Παπανδρέου έχει άλλα σχέδια. Η Κυβέλη τού συμπαραστέκεται στην πορεία του προς την εξουσία.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Φλόγα και Άνεμος με ένα κλικ εδώ

Close