Φως στο τούνελ :  Ανατριχιαστική μαρτυρία για την τσιμεντωμένη μητέρα

Μια σοκαριστική μαρτυρία  για τον Ρουμάνο που τσίμεντωσε την Μόνικα Γκιους έφτασε στην εκπομπή Φως στο τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη 

Σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που συγκλονίζει, μάρτυρας που βρισκόταν κοντά στην άτυχη μητέρα, περιγράφει πώς ο βασικός ύποπτος λίγους μήνες πριν το στυγερό φονικό στην Κυπαρισσία, είχε βιάσει την Μόνικα πάνω στο μνήμα της πρώην συντρόφου του. Μιας γυναίκας με το όνομα Άννα που είχε χάσει την ζωή της μερικούς μήνες νωρίτερα.

Τα όσα νοσηρά συνέβησαν, τα περιγράφει ο μάρτυρας στο «Τούνελ»:

«Εκείνο το βράδυ στο νεκροταφείο που έχουν θάψει την Άννα λέει κατά τις δέκα η ώρα το βράδυ ένα να ανάψουμε ένα κεράκι στην Άννα. Και την παίρνει και πάνε στον τάφο εκεί πέρα και ανάβουνε κεράκια. Και τι κάνει μετά; Την έχει… ξέρεις τώρα τι θέλω να πω επάνω στον τάφο. Με το ζόρι. Βιασμό», αποκαλύπτει ο μάρτυρας και συνεχίζει: «Εγώ ήμουν στην πλατεία εκείνη τη στιγμή. Ήμουν εκεί πέρα, δεν ήξερα τίποτα. Τέλος πάντων και τους είδε μία οικογένεια που με γνώριζε, που τους είχα ρίξει μπετά. Και έρχονται εκεί και μου λένε τι πράγματα είναι αυτά; Και φοβήθηκε… την άλλη μέρα, τη δεύτερη, με έψαχνε η Μόνικα και μου είπε κοίτα τι έχω πάθει και της λέω το ξέρω σε έχουν δει. Και μου είπε τον φοβάμαι…».

Φως στο τούνελ : Ανατριχιαστική μαρτυρία για την τσιμεντωμένη μητέρα

Δειτε επίσης : Βάρκιζα: Χρωστάω τη ζωή του παιδιού μου στην κοπέλα που το βρήκε  Ηταν δεμένο για τέσσερις ώρες

Ο 39χρονος ύποπτος, ο οποίος εντοπίστηκε στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας, παραδόθηκε στις αρχές της χώρας την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, μετά και την έκδοση του διεθνούς εντάλματος σύλληψής του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο δικηγόρος του, Βασίλης Νουλέζας μιλώντας στο «Τούνελ» τόνισε πως έχει ζητήσει να επισπευσθούν οι διαδικασίες και έως την Πέμπτη αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο εντολέας του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Πηγή : anikolouli.gr

Close