Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Μαλένας – Tα νέα δεδομένα

Πάτρα : Οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών είναι ραγδαίες – Θα καταθέσει η ιατροδικαστής Τσάκωνα 

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα ετοιμάζεται να λύσει τη σιωπή της για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά.

Την παραπάνω είδηση μετέφερε σήμερα Τετάρτη η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους να αναφέρουν πως «το ζήτημα είναι ότι έχει βρεθεί κάτι σημαντικό και έτσι η κ. Τσάκωνα θα μιλήσει πρώτη, στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης εβδομάδας», με την Κέλλυ Χεινοπώρου να αποσαφηνίζει πως «ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν έχει βρεθεί κάποια ουσία ή άλλο εύρημα».

Δείτε επίσης : Πάτρα: Βρέθηκαν μηνύματα και φωτογραφίες στο τάμπλετ που ξέθαψαν από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Πισπιρίγκου

Όπως επισημάνθηκε, η κ. Τσάκωνα είχε κάνει τοξικολογικές εξετάσεις όταν πέθανε η Μαλένα, αλλά τώρα έγιναν άλλες εξετάσεις, σε πιο σύγχρονα μηχανήματα σύμφωνα με το eleftherostypos.gr και πλέον στην νέα κατάθεση στους αστυνομικούς η ιατροδικαστής αναμένεται να αναφερθεί σε άλλη αιτία θανάτου από εκείνη στην αρχική ιατροδικαστική έκθεση που είχε συντάξει.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η Ρούλα είχε εμμονή με τον Μάνο λέει ο πατέρας του Μάνου

Ο Γιώργος Λιάγκας επανέλαβε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, με την ολοκλήρωση των νέων εξετάσεων για τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών, θα υπάρξουν «τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 και οι άλλες δύο διώξεις θα αφορούν τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών. Οι άλλες τρεις από τις συνολικά έξι νέες διώξεις θα αφορούν άλλα πρόσωπα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close