Πάτρα-Τζωρτίνα

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών καθώς θα δούμε πώς βρέθηκαν μηνύματα και φωτογραφίες στο τάμπλετ που ξέθαψαν από τον τάφο της Τζωρτζίνας.

Στην υπόθεση της Πάτρας βρέθηκαν μηνύματα και φωτογραφίες στο τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας όπου η μικρή Τζωρτζίνα είχε συχνά το τάμπλετ μαζί της μέχρι και στην ταφή της. Τι μηνύματα και φωτογραφίες είχε; Δείτε παρακάτω: 

Φως στις λεπτομέρειες της υπόθεσης της Πάτρας προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα είχε εμμονή με τον Μάνο λέει ο πατέρας του Μάνου

Η εκπομπή «T-Live» της Τατιάνας Στεφανίδου έδωσε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τη νοσηλεία του μικρού κοριτσιού. Στο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή, το τρεντ της στη ΜΕΘ, έδειξε πως η καρδιά του μικρού κοριτσιού δεν έχει πρόβλημα.

Η καρδιά της Τζωρτζίνας αποδεικνύεται πως λειτουργούσε κανονικά μετά την προσπάθεια των 55 λεπτών που έκαναν οι γιατροί για να την επαναφέρουν.

Λίγο καιρό αργότερα η μικρή διέφυγε τον κίνδυνο.

Στην φωτογραφία που εξασφάλισε η Γιώτα Κηπουρού, η μικρή είχε δίπλα της το τάμπλετ με το οποίο ετάφη, καθώς συνήθιζε να ακούει μουσική τον καιρό που νοσηλευόταν.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τι μελανιά είχε η Τζωρτζίνα;

Η Τζωρτζίνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Ιουλίου 2021. Την παραμονή των Χριστουγέννων η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε μήνυμα σε έναν από τους γιατρούς του κοριτσιού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλά Χριστούγεννα να έχετε με υγεία. Η Παναγία και η γέννηση του Χριστού μας, να σας δίνει ευλογία και δύναμη και να σας ανταμείβει για τα καλά που κάνετε για όλα τα παιδιά του κόσμου. Φιλιά από τη μικρή σας φίλη Τζωρτζίνα.

Πάτρα-Ρούλα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο για το αίμα της Τζωρτζίνας

Στις 27 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το dailymediaandnews, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε νέο μήνυμα προκειμένου να της επιτραπεί να δώσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε πόσα παιδάκια νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να φέρω κάποια δωράκια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε ακόμη  Πάτρα Φως στο Τούνελ: Όλες οι νέες εξελίξεις-Η υπόθεση είναι δεμένη

Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εισήχθε και πάλι στο Ρίο με επεισόδια σπασμών σύμφωνα με όσα υποστήριξε η μητέρα της. Στις 26 Ιανουαρίου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Πάτρα-Ρούλα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Το ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από την φυλακή για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Προκειμένου να διερευνηθούν οι αλλεπάλληλες κρίσεις του παιδιού. Μία ημέρα μετά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημέρωσε με νέο μήνυμα τους γιατρούς για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του κοριτσιού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαίρετε, έγινε το εγκεφαλογράφημα της μικρής. Δεν δείχνει κάτι. Μας είπαν πως είναι ένα φυσιολογικό εγκεφαλογράφημα για τον εγκέφαλο της μικρής.

Καρδιολογικός έλεγχος που έγινε μας είπαν ότι είναι φυσιολογικός για την καρδιά της μετά την ανακοπή. Περιμένουμε νεότερα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close