φως-στο-τούνελ-εξαφάνιση-Άρτεμης-εξελίξεις-

Φως στο Τούνελ: Οι εξελίξεις με την Άρτεμης. Οι νέες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμης Βασίλη από το Κορωπί.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη Φως στο Τούνελ ασχολήθηκε και πάλι με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμης Βασίλη από το Κορωπί σε μία προσπάθεια να βρεθεί η 19χρονη και να υπάρξει αίσιο τέλος στην ιστορία. Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις; Διαβάστε παρακάτω:

Με την υπόθεση της 19χρονης Άρτεμης Βασίλη από το Κορωπί ασχολήθηκε και πάλι το «Τούνελ» σε μία προσπάθεια να μπει ένα τέλος σ’ αυτό το θρίλερ. Ο όρκος του πατέρα της δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. «Όσο ζω, θα ψάχνω την αλήθεια για το παιδί μου…», είπε στην εκπομπή.

Δείτε ακόμα Φως στο τούνελ: H παρέμβαση της Ρούλας και η σοκαριστική μαρτυρία για την υπόθεση της Πάτρας

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία ζητώντας να εξεταστούν εκ νέου βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, ανάμεσά τους και ο νεαρός που είχε γνωρίσει η Άρτεμις λίγο πριν εξαφανιστεί.

Η εκπομπή ήρθε πάλι σε επαφή μαζί του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να πει λεπτομέρειες για τη σχέση τους. «Που να ξέρω τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Που να ξέρω τι έκρυβε μέσα της…», απάντησε με οργή στα απανωτά ερωτήματα του δημοσιογράφου.

«Σου είπα, εγώ δεν έχω καμία σχέση, ψάχνετε εντελώς λάθος. Σας είπα δυο φορές την είδα όλες και όλες στη ζωή μου. Μία στη θάλασσα και μία για καφέ στον Πειραιά. Αυτά έγιναν τέλος καλοκαιριού και εκείνη χάθηκε τον Οκτώβριο, τόσους μήνες μετά.

Δείτε ακόμα Φως στο τούνελ: Τα ηλεκτρονικά ίχνη της Άρτεμης και οι νέες αποκαλύψεις

Πως θα μπορούσα να έχω εγώ σχέση με την εξαφάνιση της… Και που ήρθε στο σπίτι μου τι να λέει; Τα έχω πει όλα στην αστυνομία. Ό,τι ξέρω, το έχω καταθέσει. Δεν είχα καμία επαφή, το καταλαβαίνεις; Μπορεί να την πίεζαν οι δικοί της, που να ξέρω. Να μην την άφηναν να βγαίνει και εκείνη να έφυγε.»

«Όσο ζω, θα ψάχνω το παιδί μου…»

Ο κύριος Γιάννης, ο πατέρας της Άρτεμης, συγκινημένος μιλάει για την απόφασή του όσο ζει, να συνεχίζει την έρευνα για την κόρη του. Με πικρία αναφέρεται και σε όσους τους κατηγορούν.

«Η Άρτεμις είχε δύο φίλες που μεγάλωσαν μαζί για πάνω από δεκαέξι χρόνια, από το νήπιο έκαναν παρέα. Μας ξέχασαν ξαφνικά. Απομακρύνθηκαν και ψάχνω να βρω το λόγο. Κάνω έκκληση σε αυτές τις κοπέλες άμα ξέρουν κάτι, να βγουν να το πουν.»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κωλυσιεργία των Αρχών αλλά και στη στοχοποίηση της οικογένειάς του. «Στην έρευνα τίποτα δεν έγινε σωστά. Από την ημέρα που πήγε η υπόθεση στη ΓΑΔΑ, πάνε λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Δείτε ακόμα Νέες οδηγίες: Τέλος οι μάσκες στα σχολεία

Το τελευταίο μέρος που πρέπει κανείς να ψάξει είναι η οικογένειά μας. Ήμασταν και παραμένουμε μία δεμένη οικογένεια. Δε θα σταματήσω να ψάχνω. Θα πεθάνω με αυτόν τον καημό… Αυτό που έτυχε σε μας, να μην τύχει σε καμία οικογένεια.

Έχω σκεφτεί το κακό σενάριο, αλλά δε θέλω να το βάζω στο μυαλό μου. Προσεύχομαι να μην έχει συμβεί κάτι κακό στην Άρτεμη», κατέληξε. Η Άρτεμις χάθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου του 2020 από το Κορωπί, όπου έμενε με την οικογένειά της. Έχει ύψος 1.62 και για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close