Η γη της ελιάς: Ο αγώνας της Αριάδνης να κάνει παιδί – Το πρόβλημα υγείας και οι εξωσωματικές

Η Γη της Ελιάς: Ο αγώνας της Αριάδνης να κάνει παιδί – Το πρόβλημα υγείας και οι εξωσωματικές

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού θα δούμε αναλυτικά τον αγώνα της Αριάδνης να κάνει παιδί. Το πρόβλημα υγείας της και οι εξωσωματικές.

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Αριάδνη με τον Κουράκο προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Όμως το πρόβλημα υγείας που θα παρουσιαστεί δεν θα τους το κάνει εύκολο. Ο αγώνας της εξωσωματικής αποκλειστικά στο daddy-cool.gr μαζί με τα καυτά spoilers του 5ου Κύκλου.

Η λαχτάρα που έχει ο Γιώργης και η Αριάδνη για ένα παιδί μεγαλώνει και το ζευγάρι κάνει τις προσπάθειές του ώστε να μείνει η Αριάδνη έγκυος. Τα πράγματα όμως δεν έρχονται όπως τα περίμεναν! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη σειρά, Η γη της ελιάς.

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο προηγούμενος κύκλος, είδαμε ότι τόσο η Αριάδνη όσο και ο Γιώργης αποφάσισαν ότι θέλουν να κάνουν παιδί. Με μεγάλη μάλιστα χαρά και οι δύο τους, συνειδητοποιημένοι γι’ αυτό, πίστεψαν ότι με ένα παιδί θα ολοκληρωνόταν αυτό που λέμε οικογένεια.

Η Γη της Ελιάς: Στα νέα επεισόδια Αριάδνη και Βασιλική σκοτώνονται

Ήδη η Αριάδνη είχε σταματήσει την αντισύλληψη και είχαν αρχίσει να κάνουν προσπάθειες. Όπως θα δούμε όμως στον πέμπτο κύκλο της σειράς, οι προσπάθειες του ζευγαριού συνεχίζονται, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Κάθε φορά περιμένουν με αγωνία για ένα ευχάριστο νέο, όμως δυστυχώς αυτό δεν έρχεται. Κάθε φορά η ίδια απογοήτευση.

Η Αριάδνη αρχίζει να ανησυχεί και το εκφράζει στον σύντροφό της: «Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Μήπως να πάμε σε έναν γιατρό, να δούμε τι συμβαίνει;» του λέει, ενώ τον ίδιο της προβληματισμό εξομολογείται και στην αδελφή της τη Βασιλική: «Δεν μπορεί, κανονικά θα έπρεπε να είχα μείνει έγκυος», της λέει. Τόσο η Βασιλική όσο και ο Γιώργης είναι καθησυχαστικοί απέναντί της: «Μην κάνεις έτσι. Δεν είναι απαραίτητο να μείνεις έγκυος με τη μία.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος έξαλλος με την Αριάδνη- Αντί να τη βάλεις στη θέση της την καλύπτεις

Σε παρακαλώ πολύ χαλάρωσε. Έχεις αγχωθεί κι αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο», της λέει η Βασιλική, ενώ ο Κουράκος, ο οποίος κι εκείνος είναι αγχωμένος, προσπαθεί να μην της δείξει: «Αγάπη μου, αν θέλεις να πάμε σε γιατρό, να πάμε, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν έχουμε κανέναν λόγο να βιαζόμαστε», της λέει. Ωστόσο η Αριάδνη δεν μπορεί να ησυχάσει. Μέσα της αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφασίζει να επισκεφθεί τον γυναικολόγο της.

Ο δύσκολος δρόμος της εξωσωματικής

Στην επίσκεψή της στον γυναικολόγο, εκείνος διαπιστώνει ότι όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το οποίο δεν επιτρέπει στην Αριάδνη να μείνει έγκυος. Η κοπέλα αρχίζει μια σειρά από εξετάσεις για να δει το μέγεθος του προβλήματος και φυσικά τη λύση του.

Η ψυχολογία της είναι πεσμένη, όμως από την άλλη η θέλησή της για να γίνει μάνα ξεπερνάει όλα τα εμπόδια και της δίνει δύναμη να προχωρήσει. Μετά από κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις, ο γιατρός της λέει ότι: «Ο μόνος τρόπος είναι να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης».

Η Γη της Ελιάς : Σώζεται ο Γιώργης αλλά πεθαίνει η Αριάδνη

Η Αριάδνη χωρίς δεύτερη σκέψη συμφωνεί: «Γιατρέ, θα κάνω ό,τι μου πείτε», του απαντάει. Ωστόσο, όπως θα δούμε, αυτό δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση καθώς η Αριάδνη δεν θα έχει με την πρώτη προσπάθεια επιτυχία. Αυτό ναι μεν θα τη στενοχωρήσει, όμως δεν θα την κάνει να σταματήσει, αντίθετα θα συνεχίσει τις προσπάθειες μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.

Μια διαδικασία επίπονη, που θα τη βιώσει έχοντας στο πλευρό της τον Κουράκο, ο οποίος τη στηρίζει και της δείχνει την αγάπη του ακόμα πιο πολύ! Εννοείται πως σύμμαχοί της στην προσπάθεια αυτή είναι και η Βασιλική αλλά και ο Στάθης.

Από τη Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σίριαλ

Σχετικά άρθρα: