Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr, η Αμαλία, δέχεται μία πρόταση από το Δημοσθένη, που όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Η Γη της Ελιάς", όχι μόνο δεν της αρέσει καθόλου, αλλά της δίνει το έναυσμα για να τον καταδώσει στην αστυνομία
Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει πρόταση στην Αμαλία να συμμετάσχει στην υπόθεση trafficking. Η γυναίκα, όπως θα δούμε στη πορεία των εξελίξεων, όχι μόνο του αρνείται κατηγορηματικά, αλλά έχοντας καταλάβει ότι πλέον έχει το ακαταλόγιστο, αποφασίζει να τον καταδώσει στην αστυνομία.
Ο Στάθης ζητά από τον Λυκούργο να προχωρήσει με το διαζύγιο, ενώ παράλληλα προσπαθεί να βρει συμβιβαστική λύση για την επιμέλεια του μωρού. Την ίδια ώρα, ο Πότης εκνευρίζεται από τη στάση του Λυκούργου στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της Άννας και φτάνει μέχρι το σημείο να τον απειλήσει, προκαλώντας την οργή του Στάθη.

Η Άννα μετακομίζει στο νέο σπίτι, ενώ ο Αποστόλης εμμένει στην απόφασή του να φύγει από τη Μάνη. Ο Παρασκευάς δεν μπορεί να δεχθεί την απόρριψη της Φρύνης, ενώ εκείνη εξομολογείται στον Στέφανο το παιχνίδι που έπαιξε στις πλάτες της ο Παρασκευάς.

Ο Κωνσταντίνος υπογράφει για τον συνεταιρισμό του με τον Τζον και τον Στάθη και, μαζί με τον Δημοσθένη, την Ασπασία και τη Μαργαρίτα ετοιμάζονται να κατέβουν στην Κρήτη προκειμένου να γίνουν τα τελικά συμβόλαια με τους Ρουσσάκηδες. Ο Δημοσθένης προτείνει στην Αμαλία να μπει στο κύκλωμα του trafficking, αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά. Η Αριάδνη κάνει μια τελευταία προσπάθεια να μονιάσει με τον Στάθη. Η στάση του Λυκούργου τον βάζει στο στόχαστρο των συγγενών του Πότη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr, η Αμαλία όχι μόνο αρνείται στο Δημοσθένη να συμμετάσχει στην υπόθεση trafficking, αλλά αποφασίζει να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να τον καταδώσει στην αστυνομία. Ο αγέρωχος και σκοτεινός Καπερνάρος, θα δούμε να βρίσκεται με τη πλάτη στο τοίχο εξαιτίας της στενής του συνεργάτιδας και ερωμένης του.