Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-Αντιγόνη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Ισίδωρος έρχεται σε επαφή με τον ντεντέκτιβ για να βρει το εγγόνι του. 

Ο Ισίδωρος είναι αποφασισμένος και βλέπουμε την Αντιγόνη ανάσκελα…

Η Αντιγόνη εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει να μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Αυτή τη φορά η αιτία είναι η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της σχετικά με το παιδί που έχει φέρει στον κόσμο και το έχει δώσει για υιοθεσία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Αλέξη

Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-Αντιγόνη-

Έκτοτε η νεαρή γιατρός βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα σύμφωνα με το TiVi σίριαλ και όσα θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια. Συγκεκριμένα ο Μάνος αποκαλύπτει το μυστικό της στον πατέρα τους τον Ισίδωρο ο οποίος θυμωμένος την καλεί στο σπίτι και απαιτεί με έντονο τρόπο τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Οι ισορροπίες διαταράσσονται στην οικογένεια Βρεττάκου καθώς ο Ισίδωρος και ο Μάνος δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη της να γεννήσει το παιδί της και επειδή το ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 188 , 189 , 190 , 191

Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Μάλιστα ο Ισίδωρος αντιδρά με πολύ σκληρό τρόπο και την διώχνει από το σπίτι του. Σε σύγκρουση Έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο καθώς εκείνη υποστηρίζει με κάθε τρόπο την Αντιγόνη ενώ ο άντρας στέκεται στο πλευρό του πατέρα του.

Η Αντιγόνη προσπαθεί να προσεγγίσει το Μάνο και να του εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα αλλά δυστυχώς δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε. Κάθε μέρα που περνάει ο Ισίδωρος εξακολουθεί να κρατά όλο και πιο σκληρή στάση απέναντι στην κόρη του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος αλλάζει στρατόπεδο και παρατάει μόνη της την Αρετή

Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-Αντιγόνη-

Παράλληλα ψάχνει να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της για αυτό το λόγο ζητάει από το Μάνο να τον φέρει σε άμεση επαφή με τον ντετέκτιβ. Στο μεταξύ Αντιγόνη αγνοώντας την παραπάνω κίνηση του πατέρα της βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία ενώ η Ισμήνη ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση μαζί της.

Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close