Γη της Ελιάς-Αλέξης-Φίλιππος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Αλέξη. 

Συγγνώμη ο Αλέξης, γιατί υπάρχει ακόμη στην σειρά; Τον ξέχασε ο σκηνοθέτης; ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ!

Η δραματική σειρά του MEGA επιφυλάσσει πολλές και έντονες στιγμές στα παρακάτω επεισόδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Αλέξη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Θύμιος βάζει σε μπελάδες τον Ανέστη μέσα στην φυλακή

Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Την ίδια ώρα ο Ισίδωρος μετά την αποκάλυψη ότι η Αντιγόνη έχει παιδί κράτα σκληρή στάση απέναντί της και αναζητά την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 188 , 189 , 190 , 191

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους είναι καλές φίλες στηρίζουν η μία την άλλη στα εύκολα και στα δύσκολα αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τα παιδιά τους.

Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει καθώς σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφάλισε το my TV η Χάιδω ύστερα από προτροπή της Μαργαρίτας οργανώνει ένα τραπέζι στο σπίτι της προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη και ενδεχομένως να αρχίσουν να κάνουν παρέα.

Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος αλλάζει στρατόπεδο και παρατάει μόνη της την Αρετή

Όπως και έγινε, στο τραπέζι επικρατεί μία υπέροχη ατμόσφαιρα τόσο ανάμεσα στις δύο γυναίκες όσο και στα τρία παιδιά με αποτέλεσμα να ανανεώσουν το ραντεβού τους για κάποια άλλη μέρα. Αυτή η μέρα φτάνει και σε πρώτη φάση ο Φίλιππος προσπαθεί να προσεγγίσει φιλικά τον Αλέξη.

Εκείνος όμως έχει μία περίεργη και ξαφνική ψυχολογική μετάπτωση και μάλιστα πολλές φορές ο Φίλιππος είναι μπροστά σε κάποια ξεσπάσματα του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξανά στην απομόνωση

Μάλιστα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ο Φίλιππος να καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει και ενδεχομένως ο Αλέξης δεν είναι και τόσο καλό παιδί όσο δείχνει αλλά έχει και ένα άλλο πρόσωπο πιο αδίστακτο. Ο Αλέξης αρχίζει να μην μπορεί να διαχειριστεί τη διπλή προσωπικότητα και ο Φίλιππος καταλαβαίνει πως είναι επικίνδυνος.

Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close