Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Στέφανος αλλάζει στρατόπεδο και παρατάει μόνη της την Αρετή. 

Να δούμε τον Στέφανο να βγαίνει από την ποδιά της Αρετής και τι στον κόσμο…

Ο Στέφανος είναι γνωστό πως από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της μητέρας του. Ακόμη και όταν εκείνη αποφάσισε να αφήσει απένταρους όχι μόνο τον Στάθη, αλλά και την Βασιλική, αγνοώντας πως είναι η ίδια της η κόρη, ο Στέφανος την υποστήριζε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ξανά στην απομόνωση

Όμως ο ερχομός της Ελένης στην ζωή του, ξεκινάει να του αλλάζει τρόπο σκέψης. Η Ελένη προσπαθεί να τον κάνει να δει καθαρά ότι ο δρόμος που έχει επιλέξει δεν θα του βγει σε καλό και πως η μητέρα του ξεκινάει να γίνεται παρανοϊκή.

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Είσαι κακιά μέχρι το μεδούλι Αρετή!

Έτσι ο Στέφανος ξεκινάει να κουράζεται από την συνεχόμενη δίψα της Αρετής για εκδίκηση και προβληματίζεται. Φυσικά αυτό το αντιλαμβάνεται η ίδια η Αρετή, που όταν συνειδητοποιεί πως ο γιος της, επηρεάζεται από την Ελένη προσπαθεί να τους χωρίσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Θύμιος βάζει σε μπελάδες τον Ανέστη μέσα στην φυλακή

Του λέει ευθαρσώς ότι δεν τον θέλει με αυτήν την γυναίκα και φαίνεται πως αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Στέφανος δεν θα επιτρέψει να ανακατευτεί για άλλη μία φορά η Αρετή στην προσωπική του ζωή.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται δολοφονία σοκ του Κωνσταντίνου

Έτσι ο Στέφανος ξεκινάει να κάνει την επανάστασή του. Η Αρετή και ο Στέφανος στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα έχουν πολλές εντάσεις με τον Στέφανο να αλλάζει σιγά σιγά στρατόπεδο. Βέβαια είναι άγνωστο ακόμη αν επιλέξει εν τέλει να βοηθήσει τον πατέρα και την αδερφή του ή αν σταματήσει να ασχολείται με όλους τους.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Στέφανος-

 

Close