Γιάννης Τσορτέκης: Ένιωσα ταραχή και αναγούλα όταν πήρα τον ρόλο του Χαράλαμπου στο Maestro

Ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή τη σειρά Maestro και τον ρόλο που υποδύεται. 

Όταν πήρα τον ρόλο στη σειρά του Χριστόφορου, η πρώτη μου αντίδραση ήταν καθαρά σωματική. Δηλαδή με έπιασε μια ταραχή και μια αναγούλα αυτόματα. Αυτό το πράγμα με τάραξε πάρα πολύ. Πως θα το κάνω, δηλαδή έως και φοβόμουν. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να το διαχειριστώ γιατί στα λόγια όλα καλά είναι αλλά στην πράξη είναι το θέμα».

«Μπαίνω στη διαδικασία να δικαιολογώ οποιοδήποτε ήρωα υποδύομαι και το κάνω πρώτον γιατί δεν είμαι άγιος και όλα είναι από συνθήκες. Για παράδειγμα ο Χαράλαμπος στο Maestro, με μια άλλη Μαρία, μπορεί να μην ήταν αυτός. Δεν έχει σίγουρα ευθύνη εκείνη γιατί αυτή η βία είναι αδικία, δηλαδή είναι κατάφορη αδικία και δεν δικαιολογείται.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος θα γυρίσει απο την Ισπανία και θα έρθει κοντά με την Μυρτάλη

Γιάννης Τσορτέκης: Ένιωσα ταραχή και αναγούλα όταν πήρα τον ρόλο του Χαράλαμπου στο Maestro

Οπότε δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις πράξεις του σε καμία περίπτωση. Απλώς προσπαθώ να δω γιατί αυτός ο άνθρωπος φτάνει σε αυτό το σημείο».

Δείτε επίσης  : Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο

«Ο έρωτας δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί, πως να το κάνουμε. Αυτά για τα οποία συζητάμε είναι ανθρώπινες ανάγκες και από κάπου εκπορεύονται. Εκεί πέρα δεν μπορεί να μπει στο καντάρι τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Μεγαλώνω ένα αγόρι και ένα κορίτσι και εννοείται πως τα μεγαλώνω διαφορετικά.

Δείτε επίσης : Σασμός: Τέλος η σειρά απο τον ALPHA

Γιάννης Τσορτέκης: Ένιωσα ταραχή και αναγούλα όταν πήρα τον ρόλο του Χαράλαμπου στο Maestro

Αν δεν αφουγκραστείς ποιος είναι ο ένας και ποια είναι η άλλη δεν μπορείς να εφαρμόζεις ακριβώς τα ίδια πράγματα» είπε ολοκληρώνοντας  ο Γιάννης Τσορτέκης .

 

Close