Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Πολυξένη θα βάλει την Όλγα για ένα νέο σκοτεινό σχέδιο.

Αμάν πια ρε Πολυξένη φτάνει…

Το πρωί της Πέμπτης 27/10 η εκπομπή Mega Καλημέρα, είχε άρωμα από Μαύρο Ρόδο, καθώς η Ευθαλία Παπακώστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, και έκανε πολλές αποκαλύψεις τόσο για τις εξελίξεις που θα δούμε στην σειρά, όσο αι για τον ρόλο της ως Όλγα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αντίδραση του Σαράντου για τον έρωτα της Ελισάβετ με τον Πέτρο δεν είναι αυτή που περιμένουμε

Μαύρο-Ρόδο-Πολυξένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

«Τον φοβόμουν τον ρόλο, είναι έντονη η Όλγα είναι πολύ κτητική και έχει το αφελές της εφηβείας. Έχει ερωτευτεί τον Πέτρο. Νομίζει πως ταιριάζουν γιατί είναι και οι δυο ξεχωριστές προσωπικότητες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Δεν έστησε ο Βίκος το τροχαίο του Θέμη

Μαύρο-Ρόδο-Όλγα-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη διώχνει με τις κλωτσιές το Θέμη από το μοναστήρι

Θα νευριάσει πολύ μόλις μάθει την σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα τον διεκδικήσει σκληρά σε σημείο που δεν θα είναι υγιές και όλο αυτό θα είναι από επιρροή της μητέρας της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξαφανίζεται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Πέτρο στην Ηγουμένη

Με την Θεοφανία Παπαθωμά έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Γελάμε πολύ. Θαυμάζω πολύ τον επαγγελματισμό της» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close