Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 15, 16

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια 15, 16.  Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Αυτή η Ραζάν πόσο κούκλα είναι βρε παιδιά…

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 15 στις 29/10/2022

Επεισόδιο 15

Σάββατο 

Η ανακοίνωση της Ραζάν να παντρευτεί την επόμενη μέρα ενθουσιάζει τον Καρίμ και τη Φατιμέ ενώ παράλληλα ο Στρατής συγκρούεται με την Ελεάνα στο αρχοντικό Δεμίρη, επειδή εκείνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη Ραζάν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ανθή συναντά τον Νικήτα και το πάθος μεταξύ τους φουντώνει.

Δείτε ακόμη Σασμος: Σε σόκ οι συμπεθέρες γιατί φουντώνει ο έρωτας Αστέρη- Αργυρώ

Η Ελεάνα, αποφασισμένη πια, συνεννοείται με τον Αντρέα να πάει να βρει τον Στρατή ενώ ο Καρίμ προσκαλεί τον Στρατή στον γάμο του με τη Ραζάν. Εν τω μεταξύ, η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον γάμο της Ραζάν και χαίρεται που τελικά δεν τα βρήκαν με τον Στρατή. Κι ενώ το γλέντι του γάμου της Ραζάν ξεκινάει, ο Στρατής αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να πάει.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 16 στις 30/10/2022

Επεισόδιο 16

Κυριακή

Όσο ο Στρατής συγκρούεται με τον Αντρέα που τον εκβιάζει, το γλέντι του γάμου της Ραζάν στην ταβέρνα συνεχίζεται. Παράλληλα, η Μαργαρίτα δείχνει στοιχεία στον Άγγελο για το βρόμικο παρελθόν του Ευστρατίου ενώ ο Στρατής εκνευρισμένος καλεί όλη την οικογένεια στο σπίτι και επιτίθεται άγρια στην Ελεάνα, κατηγορώντας την για τον εκβιασμό του Ανδρέα.

Δείτε ακόμη Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 9, 10, 11, 12, 13, 14

Κι ενώ ο Θανάσης, που γνώριζε για το παρελθόν του Ευστρατίου, προειδοποιεί τη Μαργαρίτα και τον Άγγελο να μείνουν μακριά από την υπόθεση, κάποιος φαίνεται να τους παρακολουθεί. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Ελεάνα, προσβεβλημένη από τη στάση του Στρατή, μαζεύει τα πράγματά της κι ετοιμάζεται να φύγει. Σε παράλληλο χρόνο, ο Άγγελος πέφτει θύμα μιας έκρηξης που θυμίζει προειδοποίηση.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Γλυκάνισος με ένα κλικ εδώ

Close