Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 9, 10, 11, 12, 13, 14

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια 9, 10.  Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η σειρά Γλυκάνισος  προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 9 στις 07/10/2022

Επεισόδιο 9

Παρασκευή

Η Ανθή λέει στον Νικήτα ότι σκέφτηκε την πρότασή του να φύγουν μαζί και του ζητάει να κάνει υπομονή. Ο Νικήτας δεν το δέχεται και της ζητάει να χωρίσουν. Παράλληλα, η Ραζάν τριγυρνάει μάταια, αναζητώντας δουλειά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σωθεί το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Στο εργοστάσιο Δεμίρη, ο Έκτορας, πιεσμένος από τον πατέρα του, ζητά από την Ανθή να ξαναπιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν ενώ ο Πωλ προσφέρεται να βγάλει διαβατήρια στον Καρίμ, τη Ραζάν και τη Φατιμέ, προκειμένου να φύγουν από το νησί.

Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Άγγελος και η Μαργαρίτα βρίσκουν φωτογραφίες αυτών που ξυλοφόρτωσαν τον Άγγελο. Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί ότι αυτοί που χτύπησαν τον Άγγελο, είναι αυτοί που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 10 στις 07/10/2022

Επεισόδιο 10

Παρασκευή

Το νέο ότι η Ραζάν περιμένει τα διαβατήρια για να φύγει από το νησί προκαλεί αναστάτωση, ειδικά στον Στρατή. Παράλληλα, η Μαργαρίτα και ο Άγγελος δείχνουν στον Θανάση τις φωτογραφίες αυτών που ξυλοκόπησαν τον Άγγελο. Στην Αθήνα, η Αλίκη επισκέπτεται τη μητέρα της στη φυλακή. Ενώ στη Μυτιλήνη, ο Στρατής μαθαίνει από τον Θόδωρο, για μια ταβέρνα που έχει ξενοίκιαστη και του ζητάει να τη νοικιάσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πάθος έχει σβήσει για πάντα

Οι εργασίες ξεκινάνε άμεσα στην ταβέρνα του Θόδωρου και ο Πωλ φροντίζει να ενημερώσει τον Φίλιππο για την απόφαση του Στρατή, να ανοίξει ταβέρνα στη Ραζάν. Δυσκολεύουν τα πράγματα για όλους όμως, όταν ο Στρατής θα συγκρουστεί με τον Φίλιππο. Ο Στρατής φεύγει από το σπίτι και ο Θόδωρος απολύεται από το αρχοντικό Δεμίρη. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ανθή ανακοινώνει στον πατέρα της, ότι αυτή και ο Έκτορας αποφάσισαν να παντρευτούν.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 11 στις 08/10/2022

Επεισόδιο 11

Σάββατο

Η Ραζάν μετά το φιλί με τον Στρατή, βρίσκεται σε πανικό. Ο Στρατής της ανακοινώνει ότι ετοιμάζει την ταβέρνα γι’ αυτήν ενώ ο Έκτορας ανακοινώνει στην οικογένειά του την απόφασή του να παντρευτεί την Ανθή. Η Ραζάν λέει στη γιαγιά της και στον Καρίμ, ότι ο Στρατής της ανοίγει ταβέρνα και ότι θέλει να μείνουν στη Μυτιλήνη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Έπειτα από αυτό, ο Καρίμ πάει να βρει τον Στρατή, για να του μιλήσει σχετικά με την ταβέρνα της Ραζάν. Παράλληλα, ο Μπίλι πιέζει τον Πωλ να πάει να βρει τον Καρίμ, να του πει ότι ο Στρατής θέλει να του «φάει» τη γυναίκα. Ένας αναπάντεχος επισκέπτης όμως, θα αλλάξει τα πλάνα όλων.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 12 στις 08/10/2022

Επεισόδιο 12

Σάββατο

Αφού διέλυσε τη χαρά για το άνοιγμα της ταβέρνας, η Ελεάνα επιστρέφει στο σπίτι των Δεμίρηδων και τηλεφωνεί στον Αντρέα, ο οποίος την ενημερώνει, ότι καταφθάνει στο νησί σύντομα. Κι ενώ ο Στρατής εξηγεί στη Ραζάν ότι ο γάμος του με την Ελεάνα είναι πλέον τυπικός, εκείνη αισθάνεται προδομένη. Έπειτα από μερικά ποτά, ο Ραφαήλ δέχεται την πρόσκληση της Αλίκης για ένα τελευταίο ποτό στο σπίτι της, που θα είναι η αρχή μιας ερωτικής βραδιάς μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης εξαφανισμένος μετά τον σκοτωμό με τον Μαθιό- Ο Κώστας στη φυλακή

Παράλληλα, ο Θανάσης ενημερώνει τον Άγγελο και τη Μαργαρίτα, ότι το DNA από τα νύχια του Αμπντούλ είναι των δυο ανδρών που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι. Κι ενώ ο Έκτορας με την Ανθή πάνε να αγοράσουν βέρες, η Χρυσάνθη δείχνει τη φωτογραφία με το φιλί του Στρατή με τη Ραζάν, που είχε βγάλει έξω από την ταβέρνα.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 13 στις 14/10/2022

Επεισόδιο 13

Παρασκευή

Η εγκυμοσύνη της Ελεάνας πέφτει σαν βόμβα στο αρχοντικό Δεμίρη, ενώ ο Καρίμ συναντιέται με τον Ιμάμη που θα τελέσει τον γάμο του με την Ραζάν. Παράλληλα, ο Άγγελος θυμάται ότι η Φάζια του είχε πει ότι τελευταία φορά είχε δει τον Αμπντούλ εκτός πόλης, σε έναν ελαιώνα. Μεγάλη απογοήτευση θα βρει τον Μιχάλη όταν πάει να αγοράσει ψάρια. Ο ιχθυοπώλης τον ενημερώνει ότι τα καλύτερα, τα έχει κρατήσει για την ταβέρνα της «ξένης».

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Μάνα της Άννας μαθαίνει την αλήθεια

Την ίδια ώρα, ο Άγγελος πηγαίνει στον ελαιώνα με τη Μαργαρίτα και βρίσκουν ένα παράπηγμα, με τριπλά λουκέτα και κάμερα ασφαλείας. Κι ενώ ο Νικήτας βρίσκεται έξω από το σπίτι της Ανθής, τύφλα στο μεθύσι, θα βρεθεί μπροστά του ο οργισμένος Μενέλαος. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Χρυσάνθη, έξαλλη, για τον λίγο κόσμο στην ταβέρνα της, ψάχνει τη φωτογραφία στο κινητό της, για να τη χρησιμοποιήσει εναντίον του Στρατή και της Ραζάν. Η φωτογραφία όμως δεν υπάρχει πια.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 14 στις 14/10/2022

Επεισόδιο 14

Παρασκευή

Έκτορας και Νικήτας καυγαδίζουν έξω από την εταιρεία Δεμίρη και τους βλέπει ο Ραφαήλ. Έπειτα, ο Πωλ βρίσκει τον Νικήτα και τον προειδοποιεί, να ξεχάσει την Ανθή, γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Ελεάνα χρησιμοποιεί κάθε ψυχολογικό μέσο, για να κρατάει την Ερμιόνη σύμμαχό της, ενώ λίγη ώρα μετά συναντιέται με τον Αντρέα και τον ενημερώνει για τις εξελίξεις με τον Στρατή. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αριάδνη επισκέπτεται την ταβέρνα της Ραζάν.

Δείτε ακόμη Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Το κλίμα, μεταξύ της ίδιας και της Φατιμέ, φαίνεται να γλυκαίνει. Όσο προσπαθεί μάταια ο Φίλιππος να συνετίσει τον Στρατή, ο Έκτορας ανακοινώνει στην οικογένειά του, ότι επισπεύδει τον γάμο με την Ανθή. Παράλληλα, ο Άγγελος με τη Μαργαρίτα μαθαίνουν ότι ο Ελαιώνας ανήκει στη μητέρα του Αστυνόμου Ευστρατίου ενώ η Ραζάν μαθαίνει ότι η Ελεάνα είναι έγκυος.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Close