Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 17 , 18

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια 17,18.  Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Για να δούμε τι θα δούμε…

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 17 στις 5/11/2022

Επεισόδιο 17

Σάββατο 

Λίγο αργότερα στο τηλέφωνο, η Ελεάνα ενημερώνει τον Αντρέα, ότι το «θέατρο» που έπαιξε έπεισε τους Δεμίρηδες και του δίνει οδηγίες για το πώς θα τους αποσπάσει χρήματα με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, ο Στρατής πηγαίνει στον γάμο της Ραζάν να αφήσει το δώρο του και την αποχαιρετά με μάτια δακρυσμένα.

Στο νοσοκομείο, ο Άγγελος που σώθηκε από την έκρηξη είναι με τη Μαργαρίτα και τον οργισμένο Θανάση που τον προειδοποιεί για άλλη μια φορά, να σταματήσουν να ανακατεύονται.

Δείτε επίσης : Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 15, 16

Κι ενώ ο Στρατής, ο Ραφαήλ και η Αλίκη μαθαίνουν ότι ο Άγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν παράνομο κύκλωμα διακίνησης προσφύγων, η Ραζάν δίνει το δώρο του Στρατή στη Φάζια, για να το κρύψει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πωλ βγαίνει με την Αναστασία που της ξεφεύγει ότι ο Άγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν κύκλωμα, ενώ η Αλίκη φεύγει ξανά για την Αθήνα.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 18 στις 6/11/2022

Επεισόδιο 18

Κυριακή

Η Αλίκη βρίσκεται για άλλη μια φορά στην Αθήνα για να επισκεφθεί τη μητέρα της στη φυλακή. Οι μνήμες από την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, στοιχειώνουν ακόμη τις δύο γυναίκες.

Στη Λέσβο, η Μαργαρίτα λέει στον Άγγελο ότι σκέφτεται να στείλει ανώνυμα στον εισαγγελέα επιστολή σχετικά με το κύκλωμα διακίνησης που δρα στο νησί. Παράλληλα, η Ραζάν συναντά τον Στρατή για να τον ευχαριστήσει για το δώρο του, ενώ η Ανθή βρίσκει τον Νικήτα να κοιμάται μεθυσμένος και πληγώνεται. Αποφασισμένη, επιστρέφει στο σπίτι και ανακοινώνει στον πατέρα της, ότι ο γάμος με τον Έκτορα θα γίνει, άμεσα κιόλας.

Δείτε επίσης : Γλυκάνισος: Ο Καρμικός έρωτας

Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Μαργαρίτα ανακαλύπτει τον λόγο που καταδικάστηκε η μητέρα της Αλίκης και τον αποκαλύπτει στον Άγγελο. Η μέρα του γάμου της Ανθής με τον Έκτορα ξημερώνει, αλλά μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους πάντες στην εκκλησία.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Γλυκάνισος με ένα κλικ εδώ

Close