Γλυκάνισος: Ο απαγορευμένος έρωτας της Έλενας Πιερίδου

Γλυκάνισος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Καρμικό έρωτα 

Καλά κατάλαβα… τα κλάματα θα μας πιάσουν πάλι

O κεραυνοβόλος έρωτας με τον Νικηφόρο από τον Σασμό και η σχέση με την Ευτυχία από τη Γη της ελιάς. Η Ιφιγένεια είναι η Ραζάν, η οποία θα ζήσει έναν απαγορευμένο έρωτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Pieridou (@ellen_pierre)

Η Έλενα Πιερίδου μας είναι ένα γνώριμο πρόσωπο, από την εποχή της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, «Τατουάζ». Φέτος γίνεται το κορίτσι του Γιώργου Παπαγεωργίου στην σειρά του ΣΚΑΙ «Γλυκάνισος» και θα είναι τηλεοπτικά αντίπαλη με την αδελφή της, την γνωστή μας Ευτυχία από την Γη της ελιάς. Μέχρι πρόσφατα είχε και μία ακόμη ιδιαίτερη σχέση, με τον Γιώργο Αμούτζα, τον γνωστό μας Νικηφόρο από τον Σασμό.

Η Συριανή που ερωτεύτηκε τον καπετάνιο

Στην νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Γλυκάνισος» η ιστορία αγάπης ξετυλίγεται στα παράλια της Λέσβου με την διάσωση συριανών προσφύγων. Ο καπετάνιος του πλοίου τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα συναντήσει εκείνο το περιπετειώδες βράδυ, τον έρωτα της ζωής του, την Ραζάν.

Γλυκάνισος: Ο απαγορευμένος έρωτας της Έλενας Πιερίδου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαρία και Μαργαρίτα σώζουν την Αθήνα και ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη

Η συριανή καταγωγή της, το συντηρητικό οικογενειακό της περιβάλλον, οι θρησκευτικές και πολιτισμικές αντιθέσεις, δημιουργούν μεγάλες εντάσεις μεταξύ τους, αλλά θα φανεί πως αυτός ο απαγορευμένος έρωτας είναι συνάμα και καρμικός.

Η Έλενα Πιερίδου με αυτόν τον ρόλο επιστρέφει στην τηλεόραση. Για να βρεθεί αντιμέτωπη τηλεοπτικά με την αδελφή της Ιφιγένεια Πιερίδου η οποία υποδύεται την Ευτυχία, στη Γη της ελιάς στο Mega.

Δείτε ακόμη Γλυκάνισος: Δύο άνθρωποι με εντελώς διαφορετικούς κόσμους ερωτεύονται

Οι δύο αδελφές είχαν την τύχη να συνεργαστούν και στην σειρά Τατουάζ του Ανδρέα Γεωργίου. «Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη. Είναι ένας ρόλος πολύ διαφορετικός σχετικά με το τι έχει κάνει πριν και της ταιριάζει. Την παρακολουθώ και την θαυμάζω» είχε πει η Έλενα για την αδελφή της.

Ο έρωτας και ο χωρισμός με τον Γιώργο Αμούτζα

Η Έλενα Πιερίδου σπάνια μιλούσε για την προσωπική της ζωή αλλά μία κοινή έξοδος με τον Γιώργο Αμουτζά, τον νεαρό ηθοποιό που υποδύεται τον Νικηφόρο του Σασμού, σύμφωνα με το queen, πρόδωσε την επί 1,5 χρόνο σχέση τους.

Γλυκάνισος: Ο απαγορευμένος έρωτας της Έλενας Πιερίδου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος πλακώνει τον Μανώλη

Η ηθοποιός παραδέχτηκε αυτό που ζούσε με τον σύντροφό της πριν από λίγους μήνες, όταν μίλησε για τον έρωτά της και τον…διχασμό στο σπίτι την ώρα που έπαιζε στην τηλεόραση παράλληλα ο Σασμός και η Γη της ελιάς:

«Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε στην καραντίνα. Τον είχα δει στο θέατρο, είχαμε μιλήσει χωρίς να βρεθούμε. Με την πρώτη ευκαιρία ειδωθήκαμε. Εγώ του έστειλα πρώτη, του έκανα ένα reaction σε story στο Instagram. Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Δεν είχαμε επιλογή στην συγκατοίκηση, γιατί εγώ έμενα Κύπρο και μείναμε κατευθείαν μαζί».

Δείτε ακόμη Μαύρο ρόδο : Υπόθεση και Πρωταγωνιστές

Φαίνεται όμως πως αυτή η σχέση δεν υφίσταται πια. Οι κοινές φωτογραφίες που είχαν και οι δύο στο Instagram σβήστηκαν και ο Γιώργος Αμούτζας απάντησε διπλωματικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real λέγοντας πως:

«Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν το επιδιώκω καθόλου».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close