Ποιο φαβορί αποχωρεί την Δευτέρα από το GNTM;

Όπως είδαμε από το τρέιλερ της Δευτέρας 9/12, η Βίκυ Καγιά ανακοινώνει την αποχώρηση δύο κοριτσιών από τον διαγωνισμό του GNTM. Αυτή τη φορά όμως όντως θα υπάρξει διπλή αποχώρηση, και δύο από τις κοπέλες του διαγωνισμού θα φύγουν από το σπίτι του GNTM!

Ποιες θα είναι αυτές;

Η πρώτη θα είναι η Πόπη, η οποία μπήκε αργα στο σπίτι έπειτα από casting που πέρασε για το περιοδικό Vogue, και η δεύτερη θα είναι η Κωνσταντίνα, η οποία ήταν ένα κορίτσι πολλά υποσχόμενο, ωστόσο δεν κατάφερε να παραμείνει μέχρι τον τελικό.

GNTM Spoiler: Αυτές οι δύο κοπέλες θα φύγουν τη Δευτέρα! Όσα θα δούμε στον τελικό-Δοκιμασίες και βαθμολογίες GNTM Spoiler: Αυτές οι δύο κοπέλες θα φύγουν τη Δευτέρα! Όσα θα δούμε στον τελικό-Δοκιμασίες και βαθμολογίες

 

Κάτια, Άννα-Μαρία και Κέισι είναι οι τρεις φιναλίστ που θα παρακολουθήσουμε στον μεγάλο τελικό του GNTM που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου. Τρεις είναι οι δοκιμασίες που θα κρίνουν την νικήτρια του διαγωνισμού μόδας και μάλιστα δύο από αυτές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και τα κορίτσια έχουν ήδη βαθμολογηθεί.

Η συνολική βαθμολογία των τριών φιναλίστ για τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες.

 

Close