Grand Hotel: Μεγάλη ανατροπή - Το πραγματικό όνομα του  Άρη Δανέζη είναι Ιωάννης Φιλιππόπουλος

Grand Hotel: Μεγάλη ανατροπή – Το πραγματικό όνομα του Άρη Δανέζη είναι Ιωάννης Φιλιππόπουλος

Στη συνέχεια των επεισοδίων της σειράς "Grand Hotel", θα δούμε τη πραγματική ταυτότητα του Άρη Δανέζη. Ο άντρας συστήνεται με ψευδές όνομα και στη πραγματικότητα είναι ο περιβόητος δημοσιογράφος Ιωάννης Φιλιππόπουλος, που τον τρέμουν όλοι

Ο Άρης Δανέζης καταφθάνει στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hotel, με ένα και μοναδικό σκοπό, να καταστρέψει το Ρήγα. Ο νεαρός γνωρίζει τα πάντα για τα ένοχα μυστικά που κρύβονται μέσα στα δωμάτια του ξενοδοχείου, αλλά κανείς δεν ξέρει για τα δικά του. Το πραγματικό του όνομα δεν είναι αυτό με το οποίο συστήνετε σε όλους. Στη πραγματικότητα, πρόκειται για τον διάσημο δημοσιογράφο Ιωάννη Φιλιππόπουλο, του οποίου η πένα είναι ο φόβος κι ο τρόμος όλων των διασήμων, ακόμη και της Κυβέλης.

Ο Άρης ορκίζεται εκδίκηση για τα εγκλήματα του Ρήγα και του Γαζή. ο Άρης Δανέζης θα ανατρέψει με το πιο αναπάντεχο τρόπο τις ισορροπίες μέσα στο ξενοδοχείο στο οποίο κινείται ανενόχλητος αφού όλοι νομίζουν ότι είναι απλώς ο άνθρωπος που αγόρασες τον τίτλο  του κόμη από τον Αλέξανδρο Ντεσλορ.

Grand Hotel: Ο Δημήτρης Κίτσος εισβάλει στο τελευταίο επεισόδιο και το κοινό ενθουσιάστηκε - Ποιος είναι ο Άρης Δανέζης

Το Ξενοδοχείο μετρά νεκρούς από την φονική έκρηξη

Η Αλίκη είναι περικυκλωμένη από εχθρούς. Ο  Ρήγας πλέον έχει δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο και είναι ικανός ακόμη και να την σκοτώσει για την προδοσία της και έχει αποδείξει ότι δεν αστειεύεται. Ο Άρης Δανέζης – Δημήτρης Κίτσος ,μπορεί να δηλώνει φίλος του Πέτρου αλλά δεν έχει  ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Grand Hotel: Ο Ρήγας αποκαλύπτει στην Αλίκη τη σχέση του με την Κυβέλη

Ο νέος αυτός Ήρωας ήρθε στο grand  hotel για να μείνει μόνιμα και είναι πολύ καλά διαβασμένος . Ξέρει τα πάντα για όλους και έχει κατά νου του το δικό του σχέδιο εκδίκησης, αφού προέρχεται από οικογένεια προσφύγων και γνωρίζει πολύ καλά τι έκανε ο Κωνσταντίνος Γαζής και κυρίως ο Ρήγας στους συμπατριώτες του.

Grand Hotel: Ο Ρήγας αποκαλύπτει στην Αλίκη τη σχέση του με την Κυβέλη

O σκοτεινός αρχηγός της μαφίας με τα μαύρα μυστικά

Ο Άρης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας έναν και μόνο σκοπό. Να πάρει εκδίκηση. Γνωρίζει όλη την αλήθεια για την ματωμένη περιουσία που απέκτησε ο Αλεξίου. Αυτό που δε γνωρίζει κανείς όμως γι’ αυτόν είναι ότι ο Άρης Δανέζης δεν είναι άλλος από τον Ιωάννη Φιλιππόπουλο το δημοσιογράφο που πολλοί  φοβούνται για την πένα του. Ακόμη και η Κυβέλη.

tv24

Όλα τα spoiler για την σειρά του ΑΝΤ1, Grand Hotel.