Grand Hotel: Σκηνοθετημένη η εξαφάνιση του Πέτρου

Grand Hotel: Σκηνοθετημένη η εξαφάνιση του Πέτρου

Στο Β κύκλο της σειράς Grand Hotel, θα δούμε το Πέτρο να σκηνοθετεί την εξαφάνιση του, προκειμένου να γλιτώσει από όλους όσους κινδυνεύει

Στα επεισόδια της νέας σεζόν της σειράς “Grand Hotel” θα δούμε το Πέτρο να είναι άφαντος μετά το πυροβολισμό του. Αρχικά, όλοι πιστεύουν πως ο άντρας είναι νεκρός. Η Αλίκη, μάλιστα, βρίσκεται σε πολύ άθλια ψυχολογική κατάσταση, και βρίσκει παρηγοριά στο πλευρό του Άρη. Μήπως, όμως, ο Πέτρος ζει και η εξαφάνιση του είναι σκηνοθετημένη προκειμένου να γλιτώσει από όλους αυτούς που κινδυνεύει;

Ο Πέτρος βρίσκεται θανάσιμα τραυματισμένος από έναν πυροβολισμό και κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψει ή όχι στη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Grand Hotel.

Grand Hotel: Αυτή είναι η κατάληξη του Πέτρου μετά το πυροβολισμό του

Ο Ρήγας απείλει να βγάλει απο τη μέση τον Νικόλα

Η Αλίκη και ο Πέτρος πέρασαν από συμπληγάδες πέτρες. Ο έρωτάς τους, παρά τις δυσκολίες, δυνάμωνε μέρα με τη μέρα. Τελικά πίστεψαν ότι τα κατάφεραν και ότι ήρθε η στιγμή να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και από όλα. Ομως η μοίρα είχε άλλες προσταγές. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου το ζευγάρι προσπάθησε να διαφύγει στην Ιταλία. Τα είχε όλα κανονίσει ο φίλος του Πέτρου, ο Αρης. Η μεγάλη φυγή όμως των δύο ερωτευμένων βάφτηκε με αίμα.

Grand Hotel: Η Αλίκη με νευρικό κλονισμό- Ο Πέτρος προσπαθεί να την σώσει αλλά ο Ρήγας τον απειλεί με όπλο

Ο Πέτρος δέχτηκε μια σφαίρα από το πουθενά και έπεσε αιμόφυρτος στην αγκαλιά της αγαπημένης του, με εκείνη, κλαίγοντας γοερά, να φωνάζει: «Πέτρο, αγάπη μου! Πέτρο».

Η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς εποχής είναι προ των πυλών και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν αν ο πρωταγωνιστής θα ζήσει ή θα πεθάνει. Το προφανές εδώ δεν ισχύει γιατί θα γίνει η μεγάλη ανατροπή σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Tv24.

Grand Hotel: Αλίκη και Πέτρος κάνουν έρωτα στο σπίτι του Χαραλάμπη και ο Ρήγας εισβάλλει και τους πιάνει στα πράσα

Η Μοίρα την χτυπά αλύπητα και η Θεώνη καταρρέει για ακόμη μία φορά

Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, που έλαβε χώρα πρόσφατα, από τα ονόματα του βασικού καστ έλειπε εκείνο του Γιάννη Κουκουράκη, ενώ είχε προστεθεί εκείνο του Δημήτρη Κίτσου. Οσο κι αν οι ερωτήσεις για το μέλλον… του Πέτρου έπεφταν βροχή η απάντηση ήταν ότι δεν θα υπάρξει απάντηση, καθώς η παραγωγή θέλει να δημιουργήσει ένα μυστήριο γύρω από τον χαρακτήρα και για το αν ο ήρωας έζησε, αν πέθανε ή αν εξαφανίστηκε με σκοπό να επιστρέψει πολύ αργότερα. Το σίγουρο είναι ότι με την έναρξη της σειράς ο Πέτρος… θα είναι άφαντος, χωρίς να ξέρουμε τι τύχη του έχει επιφυλάξει η σεναριογράφος Δήμητρα Τσόλκα.

Στο μέλλον η Αλίκη θα ρίξει πολλά δάκρυα για τον αγαπημένο της και αυτός που θα βρεθεί στο πλευρό της είναι ο Αρης. Είναι κι εκείνος απαρηγόρητος για την τύχη του φίλου του που πυροβολήθηκε τόσο άνανδρα. Τώρα ο νεαρός αυτός άντρας θα παραμείνει στο Grand Hotel, όχι μόνο για χάρη του Πέτρου αλλά γιατί έχει ανοιχτούς λογαριασμούς τόσο με τους Γαζήδες όσο και με τον Ρήγα.

Η Κυβέλη διώχνει μέχρι και τα παιδιά της από το ξενοδοχείο- Μένει τελείως μόνη της και βουλιάζει στη κατάθλιψη

Grand Hotel: Ο Δημήτρης Κίτσος εισάβαλλε στο τελευταίο επεισόδιο και το κοινό ενθουσιάστεικε - Ποιος είναι ο Αρης Δα

Θέλει να αποδώσει δικαιοσύνη για το κακό που έκαναν στους πρόσφυγες ως νέμεση και τιμωρός του Αλεξίου. Και όχι μόνο… Θα φτάσει σε άκρα που κανείς δεν φαντάζεται. Γιατί θα ανατρέψει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο τις ισορροπίες μέσα στο ξενοδοχείο στο οποίο κινείται ανενόχλητος, αφού όλοι νομίζουν ότι είναι απλώς ο άνθρωπος που αγόρασε τον τίτλο του κόμη από τον Αλέξανδρο Ντεσλόρ.

Όλα τα spoiler για την σειρά του ΑΝΤ1, Grand Hotel.