Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μαθαίνει τον έρωτα Στάθη  – Εύας

Η Γη της Ελιάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς η Ιουλία μαθαίνει τον έρωτα Στάθη – Εύας.

Ιουλία μου σε κυνήγησε σε κυνήγησε φθάνει πια δεν νομίζεις; Δεν πιστεύω να σε πείραξε καλέ, άλλωστε εσύ τώρα έχεις παντρευτεί θα κάνεις και παιδί…

Η -Γη- της -Ελιάς- Ιουλία -

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Έρχονται τα ύστερα του κόσμου

Η νέα γνωριμία του Στάθη Καπερνάρου θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς «Η Γη της Ελιάς» και θα αναστατώσει την Ιουλία.

Η εμφάνιση της Εύας Δήμα (την οποία υποδύεται η Χρύσα Παππά) στην Αρεόπολη φέρνει νέες τροπή στη ζωή του Στάθη, ο οποίος στο πρόσωπο της βλέπει το νέο του μεγάλο έρωτα μετά την Ιουλία, στην Γη της Ελιάς.

Η -Γη -της- Ελιάς- Στάθης – Εύα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης βάζει να βιάσουν την Μαρίνα

Να θυμίσουμε ότι η Εύα ήρθε από την Αθήνα στη Μάνη, καθώς κληρονόμησε κάτι χωράφια στο Πόρτο Κάγιο από τη Μανιάτισσα γιαγιά της. Η ίδια γοητευμένη από την περιοχή σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην κωμόπολη και να κατασκευάσει μια σύγχρονη τουριστική μονάδα.

Η Εύα γνωρίζεται τυχαία με τον Στάθη ο οποίος προσφέρεται να τη βοηθήσει. Η συνέχεια είναι ανατρεπτική και για τους δύο καθώς αναπτύσσεται μεταξύ τους ένας σφοδρός έρωτας.

Η -Γη -της- Ελιάς- Ιουλία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Εύα Δήμα και τα ένοχα μυστικά της

Το ειδύλλιο Εύας – Στάθη συζητιέται σε όλη την Αρεόπολη και φυσικά το νέο φθάνει και στα αυτιά της Ιουλίας η οποία δείχνει να ξαφνιάζεται σύμφωνα με το youfly.com . Δεν πιστεύει ότι ο άνθρωπος που μέχρι πριν λίγο καιρό την πολιορκούσε στενά και της ζητούσε να «χαλάσει» το γάμο της με το Γιώργη, βρίσκεται στο πλάι άλλης γυναίκας και είναι μάλιστα και τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close