Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης βάζει να βιάσουν την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς ο Ανέστης βάζει να βιάσουν την Μαρίνα.

Αυτός ο Ανέστης πόσο αντιπαθητικός πια. Πάλι θα το κάνει το θαύμα του αφού γίνει Ορέστης Μακρής πρώτα. Βρε Ανέστη μου αφού δεν το σηκώνεις τι το πίνεις ;

Ο Ανέστης παίρνει εκδίκηση – Η Μαρίνα δέχεται επίθεση βιασμού και ξυλοδαρμού

Η -Γη -της -Ελιάς- Ανέστης-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 155 , 156 , 157 , 158

Στα προσεχή επεισόδια του δραματικού σίριαλ του MEGA, πρόκειται να συμβούν διάφορα γεγονότα. Ένα από αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, είναι η απόπειρα βιασμού που γίνεται στη Μαρίνα και πίσω από αυτή κρύβεται ο Ανέστης. Ταυτόχρονα, η Μυρτάλη ερωτεύεται τον Νικήτα, αγνοώντας κάποια σημαντικά πράγματα…

Η Μαρίνα, η καλύτερη φίλη της Μυρτάλης, ορφάνεψε νωρίς και έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία μόνη της. Η ίδια είναι ερωτευμένη με τον Μάνο, με τον οποίο έχουν δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, αν και δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμη να ανταποκριθεί στην επιθυμία του να κάνουν ένα παιδί. Έτσι, όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της αγαπημένης σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, το ζευγάρι αποφασίζει να χωρισεί ξανά.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης φεύγει για Αθήνα με την Εύα

Η- Γη- της- Ελιάς - Μαρινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει στο μάτι την περιουσία της Αντιγόνης

Στο διάστημα που θα είναι χωριστά, όμως, η Μαρίνα θα δεχτεί μία τρομακτική επίθεση. Όλα αρχίζουν όταν ο Ανέστης, μεθυσμένος, πήγαινει έξω από το σπίτι της Ευτυχίας και την κατηγορεί ότι εξαιτίας της η αγαπημένη, του η Ελένη, έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη για το πρόσωπό του.

Ο άντρας δεν αρκείται μόνο στις κατηγορίες και χτυπάει με δύναμη, ενώ η κοπέλα φωνάζει βοήθεια. Εκείνη τη στιγμή, η Μαρίνα, περνάει τυχαία από το σημείο, βλέπει τι συμβαίνει και αναλαμβάνει δράση. Αρπάζει μία πέτρα και τον χτυπάει στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του. Στη συνέχεια, οι δύο κοπέλες μπαίνουν μέσα στο σπίτι και η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την Ευτυχία να μην τον αφήσει έτσι, αλλά να καταγγείλει τον Ανέστη στην Αστυνομία ώστε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.

Το επόμενο πρωί, η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για τη νέα επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία, ώστε να σκεφτεί ξανά με ποιον άνθρωπο έχει μπλέξει και να προσέχει πάρα πολύ, γιατί είναι επικίνδυνος. Μάλιστα, όπως της λέει, μπορεί να επιβεβαιώσει τα παραπάνω, βλέποντας το χτύπημα του άντρα στο κεφάλι του. Την προτρέπει να τον ρωτήσει τι συνέβη και τότε θα καταλάβει αν θα της πει αλήθεια ή ψέματα. Παρόλο, λοιπόν, που εκείνος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα τραύματα του, η Ελένη αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα.

Η- Γη -της- Ελιάς - Ευτυχια -

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Στα χέρια Νικήτας και Στέφανος  Χαμός στη Μάνη

Τότε διαγράφει τον άντρα οριστικά από τη ζωή της εκείνος γίνεται έξαλλος με τη Μαρίνα. Αποφασίζει να την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο και οργανώνει μία βίαιη επίθεση εναντίον της. Συγκεκριμένα, πληρώνει δύο άντρες του υποκόσμου, για να βιάσουν και να χτυπήσουν τη Μαρίνα. Κάποια στιγμή, οι άντρες βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο του. Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν και να την πετύχουν μόνη στο δρόμο. Ωστόσο η Μαρίνα καθώς περπατά αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και επιταχύνει τον ρυθμό του βαδίσματος.

Η -Γη- της -Ελιάς- Ανέστης-

Οι άντρες προλαβαίνουν να την πλησιάσουν και να τους επιτεθούν σύμφωνα με το my TV, αλλά η Μαρίνα αντεπιτίθεται και σώζει τον εαυτό της. Η ίδια δεν αφήνει να περάσει έτσι αυτό το τρομακτικό και, ταυτόχρονα, τραυματικό γεγονός και σπεύδει στο Τμήμα για να κάνει καταγγελία. Στο μεταξύ, όμως, ο Ανέστης έχει νέο λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close