Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Εύα Δήμα και τα ένοχα μυστικά της

Η Γη της Ελιάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς έρχεται η  μυστηριώδης Εύα Δήμα και τα ένοχα μυστικά της.

Μα βρε Εύα μου ακόμα δεν μπήκες στην σειρά και έχεις και ένοχα μυστικά; Τώρα που θα μπλέξεις και με τον Στάθη να δούμε τι θα γίνει , ήταν που ήταν σαλεμένος αυτός θα τον αποτρελάνεις και εσύ…

Η -Γη -της -Ελιάς-Εύα -Δήμα-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας Στάθη-Εύας φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Η Εύα Δήμα μπαίνει στη Γη της Ελιάς, για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Μία γυναίκα που θα διχάσει τον Στάθη Καπερνάρο, θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του και θα ταράξει τις ισορροπίες στην Αρεόπολη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ηθοποιός που θα την υποδυθεί θα είναι η Χρύσα Παπά. Για τον ρόλο είχε επιλεχθεί η Βαρβάρα Λάρμου, όμως, εξαιτίας του κορονοϊού, η ηθοποιός δε θα καταφέρει να εμφανιστεί αυτό το διάστημα στη σειρά. Φυσικά, η παραγωγή της επιφυλάσσει μελλοντικά άλλον ρόλο – έκπληξη.

Η Εύα Δήμα εισβάλλει στη σειρά, μαζί με τον αδελφό της. Η γιαγιά τους, λίγο πριν πεθάνει, έγραψε στη διαθήκη της πως τα χωράφια της θα δοθούν στα δύο της εγγόνια. Η επιθυμία αυτή έγινε πράξη, με τα αδέλφια Δήμα να επισκέπτονται την Αρεόπολη.

Η -Γη -της- Ελιάς- Εύα - Στάθης-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επικοινωνεί με την Βασιλική  Εκτός εαυτού η Αρετή

Η Εύα, ως πολιτικός μηχανικός, θα θελήσει να χτίσει σε αυτά τα χωράφια μία νέα επιχείρηση. Ο Στάθης θα έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπος μαζί της, με αποτέλεσμα το πάθος να φουντώνει. Σύντομα οι δυο τους θα ερωτευτούν παράφορα, με την Αρετή και την Ιουλία να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Όμως η νέα ηρωίδα κρύβει πολλά ένοχα μυστικά. Και θα αποδειχθεί ότι άλλος είναι τελικά ο λόγος που θα βρεθεί στην Αρεόπολη.

Η -Γη- της- Ελιάς- Εύα -Δήμα-

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει στο μάτι την περιουσία της Αντιγόνης

Το παρελθόν της θα είναι σκοτεινό σύμφωνα με το iciao.gr και οι ανατροπές πολλές. Η Εύα θα μείνει για λίγο στη Γη της Ελιάς, θα καταφέρει, όμως, να στιγματίσει τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close