Η Γη της Ελιάς: Αυτή η εγκυμοσύνη θα αλλάξει τα πάντα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς έρχεται εγκυμοσύνη που θα αλλάξει τα πάντα

Ε ρε γλέντια …Καλά ξεκινάμε παιδιά

Μία εγκυμοσύνη έρχεται στην γη της ελιάς, για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Δύο πρωταγωνιστές κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, χωρίς να περιμένουν πως θα φέρουν στον κόσμο το δικό τους παιδί.

Η Γη της Ελιάς: Αυτή η εγκυμοσύνη θα αλλάξει τα πάντα

Μπορεί η Μαρίνα να ήταν κάθετη στο θέμα αυτό, όμως η μικρή Αγγελική της άλλαξε γνώμη σύμφωνα με το youfly.com . Ο γάμος της με τον Μάνο πραγματοποιείται στη Μάνη και η μικρή φεύγει από το ίδρυμα, ζώντας μαζί τους στην Αρεόπολη.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η εκδίκηση έρχεται από Δημοσθένη και Θανάση

Η Γη της Ελιάς: Αυτή η εγκυμοσύνη θα αλλάξει τα πάντα

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, η Μαρίνα θα συνειδητοποιήσει πως είναι έγκυος και όλα θα αλλάξουν. Πώς θα πουν στην μικρή Αγγελική ότι θα αποκτήσει ένα μικρό αδελφάκι, όταν ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στην οικογένεια;

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος παρατάει τη Βασιλική για άλλη γυναίκα;

Η Μαρίνα τρέμει στην ιδέα πως η εγκυμοσύνη της θα έχει ολέθριες συνέπειες στη νέα της οικογένεια, στην γη της ελιάς. Από την άλλη πλευρά, ο Ισίδωρος δε μπορεί να κρύψει την χαρά του που θα αποκτήσει δεύτερο εγγόνι και διαβεβαιώνει την Μαρίνα πως κανείς δε θα διαλύσει το νέο της σπιτικό..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close