Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος παρατάει τη Βασιλική για άλλη γυναίκα;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Φίλιππος παρατάει τη Βασιλική για άλλη γυναίκα.

Τι έκανε λέει;;

Όπως είδαμε και την πρώτη σεζόν η Αρετή μισεί θα θάσιμα τον γαμπρό της και σύζυγο της Βασιλική, Φίλιππο. Δεν τον αποδέχτηκε ποτέ παρά τα τελεσίγραφα της κόρης της, ακόμη και όταν γεννήθηκε το εγγονάκι της. Αν και την έχουμε παρακολουθήσει να είναι σε μαύρα χάλια καθώς βλέπει από μακριά την εγγονή της, επιμένει στο μίσος και στον θυμό…

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος λίγο πριν το φινάλε της σειράς μπαίνει σε νέες περιπέτειες

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει νέα σχέση;

Οι καβγάδες κι οι εκπλήξεις συνεχίζονται στον καινούριο κύκλο στη δραματική σειρά του MEGA Η γη της ελιάς. Η Αρετή για ακόμη μια φορά θα βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς η ίδια θέλει να χωρίσει τη Βασιλική και τον Φίλιππο…

Η Αρετή μετά τον γάμο του ζευγαριού βράζει από θυμό και μίσος. Και έχει βάλει ως στόχο να τους χωρίσει, αφού δε θέλει να βλέπει τον Φίλιππο ούτε στα μάτια της. Της έχει γίνει έμμονη ιδέα να αναλάβει δράση με ένα διαβολικό σχέδιο που θα ταράξει τους πάντες.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται μετά το ατύχημα Βασιλική & Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πέφτει στα φάρμακα

Σύμφωνα με το TiVi Σήριαλ, η Αρετή σχεδιάσει να ρίξει μία άλλη γυναίκα δίπλα στον Φίλιππο, ούτως ώστε η Βασιλική να τον πιάσει στα πράσα. Η Αρετή γνωρίζει ότι η κόρη της δε θα συγχωρήσει ούτε θα ανεχτεί αυτήν τη συμπεριφορά κι έτσι θα τον διώξει κακήν κακώς.

Το σχέδιο αυτό το λέει στην Ασπασία, αφού είναι η μόνη που εμπιστεύεται. Εκείνη έχει τις αμφιβολίες της, αλλά η Αρετή την καθησυχάζει. Οι ισορροπίες όμως αλλάζουν γρήγορα και το σχέδιο της θα καταστραφεί… αφού η Βασιλική θα μάθει τι σχεδίαζε η μητέρα της για εκείνη και τον Φίλιππο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φυλακίζεται;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια – Το ανακοίνωσε μέσω instagram

Έτσι, ένας καινούριος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα σε μάνα και κόρη. Η Βασιλική θα το πει σε όλους για να κάνει ρεζίλι την Αρετή στη Μάνη. Όταν θα μάθει ο Δημοσθένης τι έγινε θα θυμώσει τόσο με την Αρετή όσο και με την Ασπασία και ο ίδιος θα απαγορεύσει στην Ασπασία να βλέπει την αρετή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close