Η Γη της Ελιάς: Η εκδίκηση έρχεται από Δημοσθένη και Θανάση

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η εκδίκηση έρχεται από Δημοσθένη και Θανάση

karma is a beach

Δεν θα κάτσει σε… ησυχία ούτε τη δεύτερη σεζόν στην αγαπημένη σειρά του MEGA  H Γη της ελιάς, η Αρετή που δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα να μην έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές των παιδιών της.

Και μπορεί ο Στέφανος να έφυγε μακριά της, η Βασιλική όμως είναι στο… πεδίο της! Έτσι, σύμφωνα με το spoiler του TV24 και της Μαρίας Μεταξητινού, η νέα εμμονή της θα είναι να χωρίσει τη Βασιλική από τον Φίλιππο.

Η Γη της Ελιάς: Η εκδίκηση έρχεται από Δημοσθένη και Θανάση

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Δύο αναπάντεχες επιστροφές προκαλούν σεισμό εξελίξεων

Και δεν θα είναι μόνη της. Θα έχει για σύμμαχο την Ασπασία με την οποία φαίνεται ότι μοιράζονται τα ίδια μυαλά.

Η Αρετή λέει την ιδέα της να βρει τρόπο να τους χωρίσει  στην Ασπασία, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, καθώς με αυτή είχε καταστρώσει και το σχέδιο για να μη φύγει ο Στέφανος, άσχετα αν ναυάγησε… Η Ασπασία λοιπόν αναλαμβάνει να τη στηρίξει και μαζί προσπαθούν να βρουν κάτι ώστε το ζευγάρι να χωρίσει.

Η Γη της Ελιάς: Η εκδίκηση έρχεται από Δημοσθένη και Θανάση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος παρατάει τη Βασιλική για άλλη γυναίκα;

Το σχέδιό της είναι να «ρίξει» μια άλλη γυναίκα δίπλα στον Φίλιππο και να του στήσουν παγίδα, ώστε η Βασιλική να τον δει και όλα να πάρουν τον δρόμο που θέλει η Αρετή. Μάλιστα η Αρετή είναι σίγουρη ότι η Βασιλική είναι τέτοιος χαρακτήρας που δεν πρόκειται να ανεχτεί το «κέρατο» και το αναφέρει στην Ασπασία όταν εκείνη της εκφράζει αμφιβολίες αν θα πετύχει. Όμως, όπως θα δούμε, και αυτή η προσπάθειά της θα στεφθεί με πλήρη αποτυχία και όχι μόνο αυτό.

Βασιλική θα γίνει για άλλη μια φορά έξαλλη μαζί της και μάλιστα θα τη βγάλει και βούκινο σε όλους. Ειδικά στον Δημοσθένη, η Βασιλική θα πάει και θα του εξηγήσει τι έχε γίνει. Ο Δημοσθένης, που έχει αδυναμία στη Βασιλική, δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τα νεύρα του. Τη «νύφη» θα την πληρώσει η Ασπασία, καθώς ο Δημοσθένης με φωνές και βίαιο τρόπο θα της πει να σταματήσει τις παρτίδες με την Αρετή και ότι θα πρέπει να ντρέπεται που κάθεται και κάνει τέτοια πράγματα για να χωρίσει το ζευγάρι.

Νέο φιάσκο για την Αρετή στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Η εκδίκηση έρχεται από Δημοσθένη και Θανάση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα φοβάται για τον Στάθη

Πέρα όμως απ’ αυτό το φιάσκο, η Αρετή θα πάθει ένα ακόμα που θα έχει σχέση με τον Θανάση. Αφού θα βγει μερικές φορές μαζί του και μάλιστα θα «ανοιχτεί» ψυχικά αλλά και χρηματικά, ο Θανάσης θα φύγει όπως ήρθε… ξαφνικά! Η Αρετή όχι μόνο θα μείνει μόνη της και με μερικές μεγάλες απώλειες, αλλά θα έρθει αντιμέτωπη και με την Αναστασία, την πρώην του Θανάση, η οποία δεν θα θέλει να τη δει στα μάτια της, καθώς η Αρετή την κορόιδεψε και της πήρε πίσω από την πλάτη της τον άντρα που αγαπούσε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close