Η Γη της Ελιάς: Αυτή θα βρει το πτώμα του Ανέστη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτή θα βρει το πτώμα του Ανέστη.

Εάν όχι αυτή τότε ποια;;

Μπορεί η Άννα και η Ευτυχία να πίστεψαν πως κάλυψαν τα ίχνη τους, το μέλλον, όμως, επιφυλάσσει άσχημες εκπλήξεις. Η Μαργαρίτα θα εντοπίσει το πτώμα του Ανέστη και όλα θα αλλάξουν, στην γη της ελιάς.

Περνώντας από τα χωράφια της, θα την τραβήξει μία περίεργη μυρωδιά. Τα βήματά της θα την οδηγήσουν στο σημείο που είναι τυλιγμένο με μαύρες σακούλες το νεκρό σώμα ενός άντρα.

Η Γη της Eλιάς: Η Μαργαρίτα γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Δημήτρη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Δημοσθένη

Αμέσως θα καλέσει την αστυνομία. Όλοι θα φτάσουν σε αυτό το σημείο, σοκαρισμένοι. Το πτώμα θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο, όπου θα διαπιστωθεί πως είναι ο Ανέστης.

Σύμφωνα με το youfly.com, μετά από εξετάσεις, ο ιατροδικαστής θα αναφέρει στον Κουράκο πως ο συγκεκριμένος άντρας μαχαιρώθηκε βάναυσα πολλές φορές.

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το ζευγάρι θα χωρίσει

Η Μαργαρίτα θα ενημερωθεί για το πτώμα του Ανέστη και θα τρομοκρατηθεί, στην γη της ελιάς. Πλέον, η Μάνη έχει γίνει φοβερά επικίνδυνη.

Θα μιλήσει στην Αρεόπολη για όσα είδε, με αποτέλεσμα τα νέα να φτάνουν παντού. Η Άννα και η Ευτυχία θα φοβηθούν πολύ… Εάν οι αρχές φτάσουν στο σπίτι τους;

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η γυναίκα με τα δεμένα μάτια

Φοβισμένες, αποφασίζουν να μιλήσουν στον Αποστόλη για το φρικτό τους έγκλημα. Εκείνος τις καλύπτει κι ένας φαύλος κύκλος γεμάτος μυστικά και ψέματα θα ξεκινήσει στην αγαπημένη μας σειρά..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close