Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Δημοσθένη.

Ισμήνη νομίζω πως… έμπλεξες με τα πίτουρα…και η κότα είναι ο Δημοσθένης…

Στη «Γη της Ελιάς» ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη έρχονται αντιμέτωποι και η κατάσταση μπορεί γρήγορα να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ο Κωνσταντίνος παλεύει να ξεφύγει από τον ιστό του Δημοσθένη και τα κόλπα του πριν τον πιάσει η Ισμήνη. Ωστόσο, η προσπάθειά του δεν έχει επιτυχία και το ζευγάρι στη συνέχεια θα εμπλακεί σε μια νέα περιπέτεια.

Η Γη της Ελιάς: Παράνομες δραστηριότητες

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να σταματήσει να εργάζεται για τον Δημοσθένη, κάτι που του είχε ήδη ανακοινώσει. Ωστόσο, ο Δημοσθένης δεν τον αφήνει να ξεφύγει τόσο εύκολα. Είναι σίγουρος ότι έχει χρόνο να τον πείσει μέχρι ο Κωνσταντίνος να μετακομίσει με την Ισμήνη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το ζευγάρι θα χωρίσει

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος έχει πάρει την απόφασή του. Του είπε ότι θα φύγει, αλλά ο Δημοσθένης του υπενθύμισε ότι δεν μπορεί να το σκάσει τόσο εύκολα. Ο αδίστακτος άνδρας απειλεί τη σύντροφό του ακόμη και με θάνατο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η γυναίκα με τα δεμένα μάτια

Ο Κωνσταντίνος νοιώθει παγιδευμένος καθώς ο Δημοσθένης μετέτρεψε τη ζωή του σε κόλαση. Ωστόσο, η Ισμήνη γνώριζε τον άνθρωπό της και δεν θα αργούσε να συνειδητοποιήσει ότι κάτι συμβαίνει.

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα έρθει αντιμέτωπη με την μαφία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός έβαλε να απαγάγουν την Βασιλική

Είναι ξεκάθαρο στην Ισμήνη ότι ο Δημοσθένης βρίσκεται πίσω από τις αλλαγές διάθεσης και συμπεριφοράς του Κωνσταντίνου. Η Ισμήνη βάζει στόχο της ζωής της να τον διώξει από τη ζωή του συντρόφου της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει τη ζωή του Κωνσταντίνου κόλαση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία και η Άννα οδηγούνται στην φυλακή;

Γιατί έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο πάνω του. Τι γίνεται όμως όταν η Ισμήνη αντιλαμβάνεται ότι ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης συμμετέχουν μαζί σε αυτές τις παράνομες πράξεις;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close