Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιός του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός θα είναι ο γιός του Δημοσθένη.

Βρε βρε βρε θα γίνει χαμος…

Ο δεύτερος και πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, βρίσκεται προ των πυλών και οι προετοιμασίες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιός του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα βγάλει απο την μέση τον Χρήστο

Η σειρά που κατάφερε μέσα από την παρουσία της στην prime time ζώνη να κερδίσει τους τηλεθεατές έρχεται τον Σεπτέμβρη γεμάτη εκπλήξεις. Μάλιστα, μια από τις εκπλήξεις είναι μια είσοδός που θα ανατρέψει τα δεδομένα που γνωρίζαμε ως τώρα.

Ο Ανδρέας Γεωργίου εισβάλλει στην Γη της Ελιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Αντρέας Γεωργίου είναι έτοιμος να εισβάλλει στη σειρά και να ανατρέψει την μέχρι στιγμής δυνατή πλοκή της. Φυσικά αρκετοί θα έχουν στο μυαλό τους, τι ρόλο ακριβώς θα έχεi. Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε σίγουρα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα ενσαρκώσει έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιός του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πότε αρχίζει ο β κύκλος τηs σειράs

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου στην Γη της Ελιάς δεν θα είναι και τόσο καλός. Σύμφωνα με το Youfly.com, θα κρύβει δόση κακίας και θα έχει να κάνει με υπόκοσμο, όπως είναι και οι ρόλοι των Δημοσθένη και Κωνσταντίνου.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιός του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι περιπέτειες με την υγεία του Αλέξη

Τίποτα όμως ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο από την παραγωγή της σειράς, αλλά και από τον ίδιο τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ότι και να συμβεί, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας αλλά και της γενικής επιμέλειας της σειράς.

Επίσης υπάρχουν υποψίες πως θα παίξει τον ρόλο του Κίμων δηλαδή γιο του Δημοσθένη τι λέτε θα γίνει έτσι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close