Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα βγάλει απο την μέση τον Χρήστο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέξης θα βγάλει απο την μέση τον Χρήστο.

Αλέξηηηη μηηηη είναι κουκλοςς μην το κάνειςς

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς. To καυτό φιλί που αντάλλαξαν η Μυρτάλη και ο Αλέξης θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Στη Γη της Ελιάς τα πράγματα περιπλέκονται πολύ μετά τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής. Από τη μία η σύλληψη της Αθηνάς για τη δολοφονία του Δημήτρη και από την άλλη η αντίδραση της Μυρτάλης στην… επίθεση αγάπης του Αλέξη φέρνουν τα πάνω κάτω.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα λέει στην Μυρτάλη να μείνει μακριά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πότε αρχίζει ο β κύκλος τηs σειράs

Ο γιος της Μαργαρίτας για καιρό είχε εμμονή με την Μυρτάλη, κάτι που δεν του έχει φύγει ακόμα. Ωστόσο, η Μυρτάλη αρχίζει να έχει συναισθήματα για τον Αλέξη, κάτι που δεν μπορεί να αποδεχτεί.

Προσπαθεί να εξηγήσει στον Αλέξη ότι αυτό το φιλί δεν σήμαινε τίποτα, εκείνος, όμως, αρνείται να το δεχτεί. Θα κάνει τα πάντα για να την πλησιάσει και να την κάνει δική του. Η Μυρτάλη, την ίδια στιγμή, κυνηγάει τον Χρήστο, ο οποίος συνεχίζει να την απορρίπτει συνεχώς.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φιλάει με πάθος τον Αλέξη και φέρνει την ανατροπή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι περιπέτειες με την υγεία του Αλέξη

Η Μυρτάλη, λοιπόν, αλλάζει πλήρως τακτική και αρχίζει να εκμεταλλεύεται τον Αλέξη στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Mega. Προκειμένου να ικανοποιήσει όλες τις ερωτικές της φαντασιώσεις. Όταν ο Αλέξης το ανακαλύπτει, τρελαίνεται και πληγώνεται.

Η υγεία του χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο με την Μαργαρίτα να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Στη μέση θα βρεθεί ο Χρήστος και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτοί είναι οι δύο νέοι ηθοποιοί που θα μπουν στην σειρά

Σύμφωνα με αποκλειστικο ρεπορτάζ του ciao, ο Χρήστος θα αποφασίσει να ενδώσει έπειτα από το ασφυκτικό πρέσινγκ της Μυρτάλης, αλλά δεν έχει ιδέα πού μπλέκει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close